ΕΠΣ Θράκης: Με έδρα το Ν. Σιδηροχώρι και με τον “Μπορμπόκη” στον πάγκο η “πρωτάρα” Αναγέννηση Παγουρίων

 

Μετά την άρνηση της Βιστωνίδας Κοπτερού να συμμετάσχει στην πρώτη κατηγορία και την προσωρινή “διάλυση” του ιστορικού Αστέρα Αιγείρου οι δυο κενές θέσεις καλύφθηκαν έστω και στο παρά πέντε από τον Κομψάτο Πολυάνθου και την Αναγέννηση Παγουρίων.

Η τελευταία μάλιστα αν και ανέτοιμη αφού όλες σχεδόν οι ομάδες πραγματοποίησαν μεταγραφές και ξεκίνησαν προετοιμασία δέχτηκε την πρόσκληση και για πρώτη φορά θα συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης με την ελπίδα να μην αποτελέσει σάκο του μποξ για τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος.

Με πρόεδρο τον γεωπόνο Χρήστο Σταθάκη και προπονητή έναν άνθρωπο από τα Παγούρια, τον “Μπορμπόκη” της Θράκης τον Μεχμέτ Μεχμέτ η ομάδα που θα αγωνίζεται στο Νέο Σιδηροχώρι, θα ενισχυθεί με παίκτες από την τοπική αγορά και την δεξαμενή των φοιτητών ώστε την προσεχή Δευτέρα 4 Σεπτέμβρη να ξεκινήσει προετοιμασία.

Ο 46χρονος Μεχμέτ που θα ήθελε να ξεκινήσει με διαφορετικές συνθήκες το σχεδιασμό της νέας σεζόν, ξεκίνησε από τα 15 του στα Παγούρια και για 12 χρόνια χρόνια έπαιζε στα πλάγια της άμυνας για την Δόξα Ν. Σιδηροχώρίου, για αυτό και τον έλεγαν “Μπορμπόκη” λογω ότι είναι και φίλος του ΠΑΟΚ. Ακολούθησαν για μια τετραετία οι Αγ. Θεόδωροι και ακολουθως το Μεγάλο Δουκάτο όπου για 2 χρόνια ήταν παίκτης προπονητής στο Μεγάλο Δουκατο. Πλέον θα βρίσκεται για τέταρτη σεζόν στην αγαπημένη του Αναγέννηση και για πρωτη σεζόν κόους στην Α’ ΕΠΣ Θράκης.