Super League: Στον Λεβαδειακό ο Καθάριος

 

Μετά από μια καλή σεζόν στον Πανιώνιο, ο πρώην χαφ του Πανθρακικού Νίκος Καθάριος παραμένει στη Super League αυτή τη φορά για λογαριασμό του Λεβαδειακού.

Ο 22χρονος (07/10/1994) Θεσσαλονικιός μέσος αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στη Νέα Σμύρνη όπου κατέγραψε συνολικά 27 συμμετοχές και ένα γκολ ενώ παλαιότερα θήτευσε σε Ολυμπιακό, Πανθρακικό και Αγροτικό Αστέρα. Τελικά αν και ο Πανιώνιος τον έδινε δανεικό στον Ηρακλή αυτός αρνήθηκε και μετακομίζει ως ελεύθερος στην Βοιωτία και στον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Καθάριου ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών (3) χρόνων με την ομάδα.

Ο Νίκος Καθάριος είναι 23 ετών (7 Οκτωβρίου 1994) και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πανιωνίου ενώ έχει αγωνιστεί και σε Πανθρακικό, Αγροτικό Αστέρα.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής ήταν και επιλογή του Ολυμπιακού (το 2014 μεταγραφή από Πανθρακικό) στον οποίο ανήκε για λίγα χρόνια μένοντας πέρυσι ελεύθερος.»