Στο πλευρό του παραολυμπιονίκη Δήμου Μιχαλεντζάκη και του προπονητή του η Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου

 

Κανονικά με τον προπονητή του Τάσο Καλλιτσάρη θα ταξιδέψει στο Μεξικό ο Εβρίτης Παραολυμπιονίκης Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, καθώς όπως αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα το ThrakiSportS, βρέθηκε λύση με την βοήθεια φορέων της περιοχής για να καλυφθούν τα έξοδα της μετακίνησής του.

Μέρος αυτών των εξόδων θα καλυφθεί από την Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου, όπως η ίδια ανακοίνωσε εμμέσως πλην σαφώς. Έπειτα από απόφαση του  Διοικητικού της Συμβουλίου, και θα καλύψει μεγάλο μέρος των εξόδων μετακίνησης ώστε ο νεαρός κολυμβητής και ο προπονητής του να βρεθούν στο Μεξικό για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ, σε ένα μήνα από σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόβλημα προέκυψε όταν  η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε την ελληνική αποστολή να συνοδεύσουν μόνο οι ομοσπονδιακοί προπονητές και όχι οι προπονητές των αθλητών, καθώς δεν διαθέτει τα κονδύλια για να συμπεριλάβει στην αποστολή περισσότερους προπονητές και συνοδούς.

Το δελτίο Τύπου της Συνεταιριστικής Τράπεζα Έβρου αναφέρει:
«Η Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου ως ένας οργανισμός που αφουγκράζεται τις εξελίξεις στο κοινωνικό περιβάλλον που δραστηριοποιείται, με απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, θα παράσχει οικονομική στήριξη προς τον Χρυσό Παραολυμπιονίκη κολύμβησης κ. Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη, για τα έξοδα μετακίνησης στο Μεξικό, όπου θα εκπροσωπήσει τη Χώρα μας και το Νομό μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ.
Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η διαχρονική πορεία της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου είναι συνυφασμένη με την συνέπεια σε θέματα εταιρικής υπευθυνότητας.
Ευχόμαστε ολόψυχα στον Δημοσθένη καλή επιτυχία!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here