Γ’ Εθνική: Στον Ιωνικό ο Βαγγέλης Τσιώλης

 

Ο Βαγγέλης Τσιώλης ο γιος του Σάκη θα είναι ο προπονητής που θα καθοδηγήσει τελικώς, την ομάδα του Ιωνικού στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την Διοικούσα Επιτροπή του συλλόγου να επιλέγει τον νεαρό τεχνικό πιστεύοντας στις δυνατότητες του.

Ο 36χρονος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής έχει διατελέσει βοηθός προπονητή σε επίπεδο Super League μαζί με τον πατέρα του σε Ξάνθη, Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, Κέρκυρα και Λάρισα ενώ την προηγούμενη σεζόν αποφάσισε να κάνει το βήμα χωρίς τον πατέρα του και βρέθηκε ως πρώτος προπονητής στον πάγκο της Ατλαντίδας.

Η οικογένεια Τσιώλη έχει σπουδαία ιστορία στον Ιωνικό καθώς ο πατέρας του νέου προπονητή των Νικαιωτών, έχει διατελέσει παίκτης της ομάδας μας αλλά και προπονητής έχοντας και στις δύο περιπτώσεις σπουδαία παρουσία. Είναι άλλωστε γνωστό πως τα τελευταία χρόνια ο Σάκης Τσιώλης βρισκόταν συχνά στο πλευρό της ομάδας ενώ είχε και παρουσία στους εντός έδρας αγώνες.

Ο Ιωνικός βλέπει στο πρόσωπο του Βαγγέλη Τσιώλη, τον άνθρωπο που θα δημιουργήσει ένα αξιόμαχο νεανικό σύνολο που θα σταθεί αντάξιο της ιστορίας των κυανόλευκων!