Γ’ Εθνική: Σκέψεις για χρήση του ΔΑΚ Κομοτηνής στο φιλικό της Δόξας Προσκυνητών με την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

 

Οι δύο εκπρόσωποι της Ροδόπης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Δόξα Προσκυνητών και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου έχουν κλείσει μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι για το προσεχές Σαββατοκύριακο και οι σκέψεις είναι αυτό να διεξαχθεί στο μεγάλο γήπεδο του νομού, το ΔΑΚ Κομοτηνής, δίνοντας πανηγυρικό χαρακτήρα στην αναμέτρηση.

Έτσι κι αλλιώς, σε συμφωνία με τον Δήμο Κομοτηνής, το Νέο Σιδηροχώρι έχει δηλώσει το ΔΑΚ ως έδρα του, ενώ κάτι αντίστοιχο αλλά για λίγα παιχνίδια έκαναν πέρυσι και οι Προσκυνητές, που ανήκουν ωστόσο σε άλλο Δήμο και για τη νέα σεζόν προτίμησαν να δηλώσουν ως πρώτη έδρα το ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης.

Βέβαια, πάντα υπάρχει και το γήπεδο των Προσκυνητών και σε αυτό θα φιλοξενήσουν στις 5.30 το απόγευμα τον Ορφέα Ξάνθης, σε ένα ακόμα δυνατό φιλικό παιχνίδι για την ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη. Στο γήπεδο των Προσκυνητών είχε διεξαχθεί και η ισόπαλη αναμέτρηση με την ΑΕ Διδυμοτείχου την περασμένη Κυριακή.

Την ΑΕ Διδυμοτείχου αντιμετωπίζει το απόγευμα και η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, αλλά η αναμέτρηση αυτή διεξάγεται εκτός έδρας και συγκεκριμένα στο γήπεδο του Ελληνοχωρίου. Οι δυο εκπρόσωποι της Ροδόπης συνεχίζουν τα φιλικά και την προετοιμασία ενόψει της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής που αν δεν αλλάξει κάτι, έχει προγραμματιστεί για τις 17 Σεπτεμβρίου.