Γ’ Εθνική: Πενθήμερο φιλικών για τον Άρη Αβάτου με Αναγέννηση Θαλασσιάς, Κ20 και ίσως… Δόξα Δράμας

 

Ένα πενθήμερο δυνατών φιλικών αναμετρήσεων ξεκινά το απόγευμα για τον Αρη Αβάτου, που ενδεχομένως να ολοκληρωθεί το απόγευμα της Κυριακής με αναμέτρηση απέναντι στη Δόξα Δράμας, ανάλογα βέβαια και με τις εξελίξεις στο θέμα του μπαράζ.

Ως γνωστόν οι μαυραετοί είχαν κλείσει φιλικό με τους πρωταθλητές της ΕΠΣ Ξάνθης για την περασμένη Κυριακή αλλά αυτό αναβλήθηκε ενόψει της διεξαγωγής του μπαράζ με την ΑΕ Καραϊσκάκη για την άνοδο στη Β’ Εθνική, το οποίο είχε καταρχήν οριστεί για το βράδυ της Τρίτης στην Κατερίνη αλλά με νεώτερη απόφαση της ΕΠΟ δεν διεξήχθη ποτέ.

Στην Δράμα εξακολουθούν να ελπίζουν για άνοδο στην Football League αλλά σε κάθε περίπτωση οφείλουν να κρατούν σε εγρήγορση τους παίκτες, είτε αυτοί τελικά αγωνισθούν στην Β’ είτε στη Γ’ Εθνική. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες από την Δράμα, ήδη οι άνθρωποι της Δόξας απευθύνθηκαν εκ νέου σε αυτούς του Αβάτου ώστε να διεξαχθεί αυτήν την Κυριακή το φιλικό που δεν έγινε την προηγούμενη. Εκτός απροόπτου βέβαια.

Εφόσον το φιλικό γίνει, θα κλείσει δυνατά ένα πενθήμερο φιλικών αναμετρήσεων για τον Άρη Αβάτου. Για το απόγευμα έχει προγραμματιστεί φιλική αναμέτρηση με την Αναγέννηση Θαλασσιάς, η οποία ξυπνά μνήμες από τον περσινό τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης, ενώ για την Παρασκευή έχει κλειστεί φιλικό ανάμεσα στον Άρη Αβάτου και την Κ20 της Ξάνθης, η οποία θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε των νέων της Ξάνθης ενόψει της έναρξης του δικού τους πρωταθλήματος.