Διορίστηκαν Γαβριηλίδης και Πανίδης σε Επιτροπές της πρώτης μετα-Γκιρτζίκη εκλεγμένης διοίκησης της ΕΠΟ

 

Μπορεί οι πρόεδροι των ΕΠΣ Ξάνθης και Θράκης να είναι στα πρωτεύσαντα αναπληρωματικά μέλη των προ δεκαημέρου εκλογών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τη νέα Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ να τους διορίσει ως μέλη σε ορισμένες από τις Επιτροπές της νέας διοίκησης.

Ο Γιώργος Πανίδης θα μετέχει στην Τεχνική Επιτροπή, ενώ ο Μάνος Γαβριηλίδης στην Επιτροπή Διοργανώσεων, όπου διαθέτει και σχετική εμπειρία ως πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου στην προηγούμενη εκλεγμένη διοίκηση, υπό τον Γιώργο Γκιρτζίκη (φωτογραφία από παλιότερη εκδήλωση).

Αναλυτικά, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε, μεταξύ άλλων, την απόφαση να συγκροτηθούν οι Διαρκείς Επιτροπές που προβλέπονται στο Καταστατικό της ΕΠΟ ως εξής:

Οικονομικών Θεμάτων: Πρόεδρος ο κ. Λασκαράκης, μέλη οι κ. Τόκας, Σακελλάρης, Καλόγηρος, Φραντζής.

Διοργανώσεων: Πρόεδρος ο κ. Ψαρρόπουλος, αναπληρωτής πρόεδρος ο κ. Δημητρίου, μέλη οι κ. Διακοφώτης, Σιδέρης, Μπουχλαριώτης, Αυλωνίτης, Γαβριηλίδης.

Τεχνική: Πρόεδρος ο κ. Παπαχρήστος, αναπληρωτής ο κ. Βρακάς, μέλη οι κ. Δανιήλ, Κυρζόπουλος, Πανίδης, Τρομπούκης, Παπατζήμας.

Ποδοσφαίρου Γυναικών: Πρόεδρος ο κ. Χατζησαρόγλου, αναπληρωτής ο κ. Κατσανάκης, μέλη οι κ. Γεωργόπουλο, Χατζηπαντελής, Φεργαδιώτης, Στραβόλαιμος, Κλώντζας.

Ιατρική: Πρόεδρος  ο κ. Αντωνίου, αναπληρωτής πρόεδρος ο κ. Σιδέρης, μέλη οι κ. Βούρβαχης, Μολυβάς, Μουρτζίλας, Ρούσσης και η κ. Χριστοφοράτου.

Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών: Πρόεδρος  ο κ. Διακοφώτης, αναπληρωτής ο κ. Γιαρένης, μέλη οι κ. Πατερας, Ηλιάδης, Φρέρης, Νικόπουλος, Σοβατζής.

Ασφαλείας και Γηπέδων: Πρόεδρος ο κ. Κιουπτσίδης, αναπληρωτής ο κ. Παπασταμάτης, μέλη οι κ. Αποστόλου, Φωτιάδης, Αντωνιάδης, Χουλιάρας, Ιγνατιάδης.

Εκπρόσωπος της ΕΠΟ στην Super League θα είναι ο κ. Αντωνίου και στην Football League ο κ. Θωμαΐδης.