Volley League: Εθεάθη στην Αλεξανδρούπολη ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατώρος

 

Στην Αλεξανδρούπολη εθεάθη το περασμένο Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, δηλαδή της Volley League, καθώς και μέλος του ΤΑΑ του Ολυμπιακού Πειραιώς Παντελής Ταρνατώρος.

Μάλιστα, φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία του, αφού παραβρέθηκε και στην εκδήλωση για τα 90 χρόνια του ΜΓΣ Εθνικός. Δεν έχει διευκρινιστεί αν ο λόγος της παρουσίας του ήταν όμως μόνον αυτός.

Άλλωστε οι διεργασίες είναι πολλές αυτήν την περίοδο ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, το οποίο για την ώρα παραμένει χωρίς τηλεοπτική στέγη έπειτα από την υπαναχώρηση της Nova.

Ο Ταρνατώρος αποτελεί τον ισχυρό άνδρα του «επαγγελματικού» (υποτίθεται) βόλεϊ στη χώρα μας και η παρουσία του στην Αλεξανδρούπολη μπορεί να σήμαινε και ειδήσεις που θα μάθουμε στην συνέχεια.

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ έχει άριστες σχέσεις με τον Αντώνη Τελλόπουλο του Εθνικού, ο οποίος αποτελεί πλέον και τον σύνδεσμο της ΕΣΑΠ με την ΕΟΠΕ, στην οποία είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Παράλληλα, διατηρεί πάντα καλές σχέσεις με τον Γιάννη Τζίμα, πρώην πρόεδρο του ΤΑΑ Εθνικός, τον οποίο μάλιστα είχε διορίσει και γενικό γραμματέα στην διοίκησή του, μέχρι και πριν δυο χρόνια.

Μια ημέρα μετά την παρουσία του στην Αλεξανδρούπολη, ήταν κανονικά στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού στου Ρέντη όπου έδωσαν το παρών και τρεις εβρίτες παίκτες, όλοι πρώην του Εθνικού (Ανδρεάδης, Δαρίδης, Τσέλιος).

Στις φωτογραφίες του εφόρου υγρού στίβου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκη Βαρελά φαίνεται  ο Παντελής Ταρνατώρος στο βήμα της εκδήλωσης αλλά και με τον Μάριο Γκιούρδα, σε μια από τις βραβεύσεις που πραγματοποιήθηκαν.