Volley League: Έρχονται οι ξένοι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, αγνοείται όμως ο διορισμός νέας διοίκησης

 

Με την έλευση του Σεπτεμβρίου αναμένεται να έρθουν σταδιακά στην Αλεξανδρούπολη και οι ξένοι παίκτες της ομάδας του Εθνικού για να ενσωματωθούν στις προπονήσεις του συλλόγου.

Ωστόσο μπαίνει ο Σεπτέμβριος και νέο ΤΑΑ δεν έχει διοριστεί ακόμα. Όπως έχει επισημάνει και προ μηνός σχεδόν το ThrakiSportS, στον Εθνικό ξέχασαν να κάνουν απολογιστική γενική συνέλευση ώστε να παραδώσει το προηγούμενο ΤΑΑ και να διοριστεί νέο.

Δεδομένου ότι για να διεξαχθεί γενική συνέλευση πρέπει να έχει προαναγγελθεί στον τοπικό Τύπου δέκα μέρες πριν, θα μπούμε Σεπτέμβρη και ακόμα δεν θα έχει οριστεί η νέα διοικούσε του ΤΑΑ Εθνικός (όπως και τα άλλα τμήματα του συλλόγου, αλλά το ΤΑΑ έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθότι είναι και ημιεπαγγελματικό).

Βέβαια, θεωρείται αυτονόητο ότι ο Αντώνης Χατζησταύρου θα συνεχίσει στην προεδρία με τον Αντώνη Τελόπουλο επί των γενικών καθηκόντων (καθότι και εκλεγμένος εκπρόσωπος του Εθνικού σε ΕΣΑΠ και ΕΟΠΕ) και τους Κώστα Παλακίδη και Γρηγόρη Σιδηρόπουλο να ενισχύουν την προσπάθεια.

Ωστόσο η φετινή καθυστέρηση στην απαλλαγή της διοίκησης του περσινού ΤΑΑ και τον διορισμό νέας διοίκησης ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Ποτέ ξανά δεν είχαμε φτάσει Σεπτέμβρη για να συμβεί αυτό…