Β’ Εθνική: Τα Φάρσαλα παρά την προσφυγή του Πανελληνίου η … ομάδα Χ του ομίλου της Ασπίδας

 

Τα Φάρσαλα θα είναι πιθανότατα η ομάδα Χ του ομίλου της Ασπίδας και θα αποτελέσει την πρώτη εντός έδρας αντίπαλο της ομάδας της Ξάνθης στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Θεσσαλίας αποδέχθηκε την πρόσκληση της ΕΟΚ και θα αγωνιστεί του χρόνου στη Β’ Εθνική, ενώ η Ομοσπονδία βρίσκεται ταυτόχρονα στις δικαστικές αίθουσες με τον Πανελλήνιο που διεκδικεί να δικαιωθεί η συγχώνευση του με τον ΓΣ Λάρισας, καθώς δεν έκανε δεκτή την συγχώνευση των “Ολυμπιονικών” με τον ΓΣΛ, ο οποίος κατείχε τη θέση στον όμιλο της Ασπίδας. Θυμηθείτε την τι έγινε στην επεισοδιακή κλήρωση πριν μια εβδομάδα  για το θέμα της ομάδας Χ με ένα κλικ ΕΔΩ.  

Τα Φάρσαλα ήταν η τρίτη επιλαχούσα ομάδα των μπαράζ για άνοδο στη Β’ Εθνική, καθώς είχαν επικρατήσει με καλάθι σε νεκρό χρόνο της ΑΕ Κομοτηνής με 88-86 (φώτο). Αυτό σημαίνει πως αν η ομάδα της Κομοτηνής είχε νικήσει τα Φάρσαλα, πιθανότατα θα ήταν αυτή στη θέση της.

Την πρεμιέρα θα υποδεχθεί την Καβάλα, ωστόσο ο Πανελλήνιος επιμένει και ανακοινώνει παίκτες σε … πείσμα της ΕΟΚ που θέλει τα Φάρσαλα και ελπίζει σε διακαίωση στο ΑΣΕΑΔ βάζοντας “μπουρλότο” στην Ομοσπονδία σε τέτοια περίπτωση. Πρώτη μεταγραφή ο 19χρονος φόργουορντ Ρίτσαρντ Οκούνγκμποουα, ενώ αναμένεται και συνέχεια από την ομάδα της Κυψέλης.