Β’ Εθνική: Μεταγραφική “βόμβα” στο φινάλε με παίκτη … Α1 για την Ασπίδα Ξάνθης

 

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τον φετινό της σχεδιασμό η Ασπίδα Ξάνθης, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του φόργουορντ Σωκράτη Γκέλιου, ο οποίος αγωνίστηκε για μια σειρά ετών στην Καβάλα ακόμα και στην Α1 κατηγορία.

Πρόκειται μια πολύ σημαντική κίνηση με το 22 χρονο Γκέλιο που έχει εμπειρία στην Α1 από τα 17 του χρόνια και στην συνέχεια αγωνίστηκε δανεικός στον Μαντουλίδη, πριν επιστρεψει στην Καβάλα και αγωνιστεί σε Α1 και Α2 κατηγορία. Συνολικά έχει αγωνιστεί 3 σεζόν σε 20 παιχνίδια της Α1 προερχόμενος ωστόσο κυρίως από τον πάγκο πετυχαίνοντας συνολικά 24 πόντους. Καλύτερη σεζόν η προπέρσινη όπου σε 15 παιχνίδια είχε 22 πόντους με τον Στιβ Γιατζόγλου στον πάγκο.

Η ανακοίνωση της Ασπίδας Ξανθης: Η οικογένεια της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ, ολοκληρώνοντας το μεταγραφικό της σχεδιασμό, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία της με τον αθλητή Σωκράτη Γκέλιο (F, 1995, 2.00). Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ με την οποία έχει αγωνιστεί στα πρωταθλήματα της Α2 και Α1 εθνικής κατηγορίας.
Την περσινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας είχε κατά Μ.Ο. 9,5 πόντους, 6,2 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ, ανά αγώνα.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία.