Photos: 20 κλικ από την εκδήλωση για τα 90 χρόνια από την ίδρυση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

 

Παρουσία αρκετού κόσμου αλλά και με σημαντικές απουσίες ανθρώπων από την οικογένεια του Εθνικού που θα έπρεπε να βρίσκονται κανονικά στην εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο θέατρο του Πάρκου Αλτιναλμάζη η γιορτή για τα 90 χρόνια του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Οι αρχές του τόπου τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, με τον αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Πέτροβιτς να επευθύνει χαιρετισμό και τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη να εκπροσωπούν οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Βαταμίδης, Χρήστος Γερακόπουλος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Γκοτσίδης. Από τους τέσσερις βουλευτές του Έβρου παρόντες ήταν ο Δημήτρης Ρίζος του ΣΥΡΙΖΑ και ο Τάσος Δημοσχάκης της ΝΔ (απουσίασαν Καϊσας και Γκαρά).

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς βραβεύτηκαν αρκετοί νέοι αλλά και παλιότεροι αθλητές του συλλόγου, καθώς και παράγοντές του. Συνοπτικά παρουσιάστηκαν τα 13 τμήματα που καλλιεργεί το σωματείο, καθώς φυσικά και το ιστορικό τμήμα των τροβαδούρων που με την συναυλία του έδωσε μουσική νότα στην εκδήλωση, επιβεβαιώνοντας και το πρώτο συνθετικό του ονόματος του Εθνικού (το Μ από το ΜΓΣ είναι από τη λέξη «Μουσικός», καθότι ο Εθνικός δεν είναι μόνο αθλητικός αλλά και πολιτιστικός σύλλογος).

Σύντομη ομιλία στην έναρξη της εκδήλωσης εκφώνησε ο πρόεδρος του Εθνικού Αυγερινός Μεσινέζης, ενώ αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του προέδρου της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατώρου, που επίσης απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, καθώς και του ιστορικού αρχηγού της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ και σήμερα τιμ μάνατζερ της Εθνικής Μάριου Γκιούρδα, ο οποίος επίσης έκανε τα πρώτα του βήματα στο άθλημα στην οικογένεια του Εθνικού.  Δείτε τις φωτογραφίες που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ΜΓΣ Εθνικός ο Σάκης Βαρελάς: