ΕΠΣ Ξάνθης: Χωρίς ισχυρούς και αδυνάτους η κλήρωση των ομίλων της β’ φάσης του Κυπέλλου

 

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ενημέρωσε ότι την Τετάρτη 30 Αυγούστου και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης η κλήρωση της β’ φάσης του κυπέλλου της Ένωσης.

Πρόκειται για την φάση των ομίλων, όπου οι 16 ομάδες που έχουν προκριθεί από την πρώτη φάση θα σχηματίσουν τέσσερις ομίλους των τεσσάρων ομάδων και θα παίξουν μίνι πρωτάθλημα των τριών αγωνιστικών με στόχο την κατάληψη των δύο πρώτων θέσεων και την πρόκριση στην οκτάδα των προημιτελικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αντίθεση με την α’ φάση, όπου οι δυο ισχυρές ομάδες της Γ’ Εθνικής, ο Ορφέας Ξάνθης και ο Άρης Αβάτου, εξ ορισμού είχαν προκριθεί στην επόμενη φάση, στην συγκεκριμένη κλήρωση δεν υπάρχουν περιορισμοί ούτε κλειδάριθμοι. Όλοι μπορούν να πέσουν με όλους.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι υπάρχει ενδεχόμενο να δούμε στον ίδιο όμιλο και τον Ορφέα Ξάνθης και τον Άρη Αβάτου ή υπάρχει ενδεχόμενο κάποιος όμιλος να μην έχει καμία ομάδα από την Α’ Κατηγορία ή την Γ’ Εθνική και αυτόματα δυο ομάδες από την θεωρητικά κατώτερη κατηγορία να προκριθούν στους οκτώ.

Υπενθυμίζεται ότι στην κληρωτίδα θα μπουν οι δυο ομάδες της Γ’ Εθνικής, οκτώ ομάδες της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης και έξι ομάδες της Β’ ΕΠΣ Ξάνθης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ 16 ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ Β’ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ