ΕΠΣ Θράκης: Πήρε Γεωργακόπουλο από Σάπες η Δόξα Σώστη αλλά “χάλασε” η επιστροφή Καραπάτσιου

 

Μια σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε η Δόξα Σώστη που απέκτησε τον αμυντικό Ορφέα Γεωργακόπουλο από την Ελπίδα Σαπών, ενώ πήγε να κάνει το μεγάλο “κόλπο” με τον έμπειρο Σάκη Καραπάτσιο επίσης από την ομάδα των Σαπών, που ωστόσο κατέληξε στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. 

Ο 20χρονος (γεννημένος στις 26 Απριλίου του 1997)  Γεωργακόπουλος είναι αριστερός στόπερ και πέρυσι προς το τέλος όπως και ο Καραπάτσιος αποχώρησαν από την Ελπίδα λόγω διαφορών τους με την ομάδα των Σαπών. Ο Γεωργακόπουλος που φέτος θα είναι στο 3ο έτος στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής ξεκίνησε την καριέρα του από τον Απόλλωνα Χαλανδρίου, συνέχισε στην Ακαδημία Αμαρουσίου και κατόπιν στον ΑΟ Μελισσιών. Στην Κομοτηνή αγωνίστηκε στην Κ20 του Πανθρακικού και πέρυσι στην Ελπίδα Σαπών.

Όσο αφορά την περίπτωση Καραπάτσιου αυτός σύμφωνα με το rodopisports βρέθηκε κοντά στην επιστροφή του στην ομάδα της Δόξα Σώστη, ενώ μιλούσε και με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, ωστόσο τελικά ο έμπειρος επιθετικός προτίμησε τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου που βρίσκεται σε μια κατάσταση ανανέωσης αφού έχει αποχωρήσει σχεδόν όλο το περσινό ρόστερ του που έφτασε στον τελικό και διεκδίκησε μέχρι τέλος το πρωτάθλημα.

Η Δόξα Σώστη που θα προπονεί από φέτος ο έμπειρος Παναγιώτης Τσιμπουργκένης είναι κοντά και σε άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από τον νομό αλλά και φοιτητών που πέρασαν στην Κομοτηνή.