ΕΠΣ Θράκης: Με ηχηρές απουσίες εκπροσώπων ομάδων η κλήρωση των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου

 

Με ηχηρές απουσίες πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Νέο Σιδηροχώρι η κλήρωση των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης.

Από τα συνολικά 30 ενεργά σωματεία που έχει στο δυναμικό της η Ένωση (υπενθυμίζεται ότι 27 μπήκαν στην κληρωτίδα συν οι τρεις ομάδες των εθνικών πρωταθλημάτων) παρόντα στην κλήρωση ήταν μόλις λίγο παραπάνω από τα μισά.

Επίσης απούσες ήταν οι δυο από τις τρεις ομάδες των εθνικών πρωταθλημάτων, η Δόξα Προσκυνητών και η Ροδόπη ’87. Μόνο η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου έδωσε το παρών και πώς να μην το κάνει, καθότι οικοδέσποινα.

Παραδοσιακά κάθε χρόνο η κλήρωση γίνεται στην έδρα της πρωταθλήτριας ομάδας και η οικοδέσποινα Δόξα φρόντισε για τη φιλοξενία και το γεύμα που ακολούθησε με όλους να της εύχονται καλή πορεία στη Γ’ Εθνική με πολλές νίκες.

Το παρών στην κλήρωση έδωσε και σύσσωμο το Δ.Σ. της ΕΠΣ Θράκης. Το… ραντεβού ήταν για τις 7.00 αλλά τελικά η διαδικασία ξεκίνησε με ένα τέταρτο καθυστέρηση.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Μάνος Γαβριηλίδης πρότεινε να δοθεί ημίωρη παράταση στην έναρξη, κάτι που όμως δεν αποδέχθηκαν οι παρευρισκόμενες ομάδες τονίζοντας ότι πρέπει να κρατιούνται και τα προσχήματα.

Έτσι, λίγο μετά τις επτάμισι το απόγευμα είχε ήδη ολοκληρωθεί η κλήρωση του Κυπέλλου με την όλη διαδικασία να κυλά ομαλά, με τα σχετικά πειράγματα και επιφωνήματα όταν έβγαιναν ενδιαφέροντα ζευγάρια.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ