ΕΠΣ Έβρου: Μετά από μια επταετία αποχαιρέτησε την Θράκη και πάει Αθήνα ο “Κοστίνιο” Θεοχαρίδης

 

Μετά από επτά χρόνια στον Έβρο, επιστρέφει στην Αθήνα λόγω εργασίας ο μεσοεπιθετικός του Ορφέα Σοφικού Κώστας Θεοχαρίδης.

Ο “Κοστίνιο” όπως το φώναζαν οι φίλοι του, αποχαιρέτησε συγκινημένος τον Έβρο και την Ορεστιάδα όπου κατοικούσε μόνιμα και εργαζόταν τα επτά τελευταία χρόνια.

Ο 29χρονος Θεοχαρίδης ξεκινησε στον Ολυμπιακό Λιοσίων και κατόπιν στον Έβρο αγωνίστηκε αρχικά ένα χρόνο στο Αετό Λεπτής, μια τετραετία στον ΑΜΟ Αμπελακίων, πρόπερσι στην Ομόνοια Φυλακιου και πέρυσι στον Ορφέα Σοφικού. Πλέον μελετά προτάσεις από ομάδες Β’ και Γ’ Κατηγορίας  στην ΕΠΣ Αθηνών και ιδίως στην περιοχή του Ιλίου.

Το αντίο του Θεοχαρίδη στο διαδίκτυο:

Έφτασε η ημέρα που κλειδώνει η πόρτα του σπιτιού χωρίς να ξαναμείνω στην Ορεστιάδα. Που παίρνω όλα τα προσωπικά μου αντικείμενα και αποχωρώ. Απόκτησα καινούριους αδερφούς , φίλους , γνωστούς και ψηφιακούς φίλους. Όλοι εσείς που βλέπετε αυτό το μήνυμα έχετε έναν kostinho στην Αθήνα για έναν παλιοκαφέ το λιγότερο. ΚΑΛΗΜΕΡΑ σας φίλοι μου – ΚΑΛΗΜΕΡΑ σου Ορεστιάδα μου !! Σας ευχαριστώ για όλα δεν είναι εύκολο να γράψω κι άλλα γιατί βγαίνει ένα υγρό από τα μάτια μου. ??

Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που γνώρισα στα τοπικά του Έβρου !! Συμπαίκτες , αντίπαλοι , προπονητές και διοικήσεις !! Μεγάλη αγάπη η και ελπίζω να είμαι αγαπητός σας είτε σαν παίκτης είτε σαν kostinho γενικά !!! Περήφανος που σας γνώρισα όλους !!!