Volley League: Με παρόντες Ανδρεάδη, Δαρίδη και Τσέλιο αλλά χωρίς… προπονητή η «πρώτη» του Ολυμπιακού

 

Με στόχο την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν σε ρυθμούς προπονήσεων από το απόγευμα της Δευτέρας.  

Η επίσημη πρώτη έγινε παρουσία 10 παικτών, ανάμεσα στους οποίους και οι τρεις Εβρίτες που συμφώνησαν να ντυθούν στα ερυθρόλευκα κατά την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ο λόγος για τους Παρασκευά Τσέλιο, Άκη Δαρίδη και Ανδρέα Ανδρεάδη.

Παρόντες επίσης οι Kώστας Χριστοφιδέλης, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστας Στιβαχτής,Νίκος Ζουπάνης και Γιάννης Ρουμελιωτάκης. Απουσίαζε ωστόσο ο ισπανός προπονητής Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, που θα έρθει στην Ελλάδα μετά το τέλος του εν εξελίξει Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η πρώτη προπόνηση όπως και οι επόμενες, έγινε υπό τις οδηγίες του β’ προπονητή Αντώνη Βουρδέρη. Τα τρία χρόνια μακριά από τον τίτλο είναι πολλά για μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και αυτό φρόντισε να τους υπενθυμίσει και ο team manager του συλλόγου Νίκος Μαντούβαλος ο οποίος αφού καλωσόρισε παλιούς και νέους.

Από την πλευρά της διοίκησης παρών έδωσε το μέλος του ΔΣ και πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατώρος, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή σύμφωνα με πληροφορίες εθεάθη στην Αλεξανδρούπολη, χωρίς να είναι γνωστός ο λόγος της παρουσίας του.