ΕΠΣ Ξάνθης: Σόλο Κρουστάλλη και πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου για την Κεσσάνη Ερασμίου

 

Με προσωπικό «σόλο» του Κρουστάλλη, που σκόραρε τέσσερις φορές, η Κεσσάνη Ερασμίου επικράτησε πολύ εύκολα του Εθνικού Κιμμερίων με 6-1 στη α’ φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης και πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους.

Όλο το «ζούμι» του αγώνα βρισκόταν ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονό του, αφού πριν καν τη λήξη του η γηπεδούχος Κεσσάνη, είχε ήδη καταφέρει να προηγείται με 5 γκολ και στην ουσία η επανάληψη είχε απλώς διαδικαστικό χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα Ξάνθη Sport, η ομάδα του Ερασμίου μπήκε πολύ δυνατά και κατάφερε από το 5ο μόλις λεπτό να μπει μπροστά στο σκορ με τον Γιακούπ Ογλού Γιγήτ. Από εκεί κι έπειτα όσοι παρευρέθηκαν στο γήπεδο είδαν ένα εντυπωσιακό σόλο του Κρουστάλλη, που με τέσσερα δικά του γκολ στο 14′, 20′, 25′ και 44′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Μετά από αυτό το καταιγιστικό πρώτο ημίχρονο από την Κεσσάνη Ερασμίου, η επανάληψη είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τους γηπεδούχους να «σβήνουν τις μηχανές» και απλώς να σκοράρουν ένα ακόμα τέρμα με τον Γιαννακούδη, αλλά και τον Εθνικό να σκοράρει στην ουσία το γκολ της τιμής στο 64′ με τον Σιράκ Μετίν και να διαμορφώνει το τελικό 6-1.

Πρώτος διαιτητής του αγώνα  ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης, με βοηθούς του, τους Καραλευθέρη και Ρόιδο.

ΚΕΣΣΑΝΗ ΕΡΑΣΜΙΟΥ: Σανικιώτης (60′ Λυκίδης Α.), Πορφυράκης (68′ Αποστολίδης Δ.), Κλειτσιώτης, Πουρναράκης, Γιαννακούδης Ι. (Λυκίδης Κ.), Τσιρίδης (50’Μιλαχήμογλου), Γιαννακούδης Π., Γιακούπ Ογλού Γιγήτ (50′ Χιλμή Ογλού Κοράι), Κρουστάλλης, Σεραπτσής, Βαθρακάς.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΜΜΕΡΙΩΝ: Καλφά Χαμδή (50′ Μπαντάκ Χουσεΐν), Τσαρικτσή Μεμέτ (65′ Κιγιτζή Λενδίν), Σιράκ Μπουρχάν, Ντούραλη Χαλιούκ, Ιχτιάρ Σαλή Μεχμέτ, Μπελούκ Χασάν, Σιράκ Τζουνεΐτ, Τοπ Ραμαδάν (65′ Τοπ Νιούμαν), Χαλή Ιμπράμ Τόλκα, Παρχαρίδης (23′ Σιράκ Μετίν).