ΕΠΣ Ξάνθης: Επίδειξη δύναμης από τον Ηρακλή Ζυγού επί του Απόλλωνα Διομήδειας

 

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Ηρακλής Ζυγού αντέδρασε πολύ σωστά και με τις κατάλληλες κινήσεις πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης, φτάνοντας μάλιστα και σε θριαμβευτική επικράτηση επί του Απόλλωνα Διομήδειας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Ξάνθη Sport, ο γηπεδούχος Απόλλων Διομήδειας αν και προηγήθηκε στο 20′ με το γκολ του Λιόντου, όχι μόνο δεν κατάφερε να διατηρήσει το σκορ, αλλά δέχθηκε έξι τέρματα και γνώρισε βαριά ήττα. Στο 34′, λοιπόν, ο Ηρακλής ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ευθυμιάδη που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Ζυγού μπήκε ακόμα πιο «φουριόζα» και κατάφερε με δύο γκολ του Χασιώτη στο 46′ και στο 48′  να μπει μπροστά στο σκορ και μάλιστα με διαφορά δύο τερμάτων. Στη συνέχεια άνοιξε ακόμα περισσότερο την ψαλίδα, με τα τέρματα του Πανταζίδη στο 69′ και στο 81′, ενώ διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 88′ ο Κτίστης.

Η διαιτητική τριπλέτα αποτελούνταν από τον Βασίλη Ουζουνίδη, ο οποίος είχε ως βοηθούς τους Αγγελακόπουλο και Καρπουζέλη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ: Μετεντζίδης, Κούστας (49′ Παπαντωνόπουλος), Παναγιωτίδης (46′ Θωμαΐδης), Νικολαΐδης, Χούπτερης (70′ Σαχπαζίδης), Ρουμπινίδης, Λιόντος, Μακράκης (49′ Κασαπίδης), Καραγκιουλμέζης (63′ Παπαδόπουλος), Σερνισλίδης, Ευφραιμίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΕΟΥ ΖΥΓΟΥ: Πανδράκης, Δημητριάδης, Αρσενίου (56′ Μπάτζιος Π.), Κελέσης, Κριεζής Π., Ευθυμιάδης (60′ Μυγγίδης), Ζωσιμίδης (63′ Κτίστης), Παπαδόπουλος (46′ Χασιώτης), Πανταζίδης, Ξουπλίδης (46′ Ψαρόπουλος), Μπαργκάν Τ.