Volley League: Επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης πρώην πρωταθλητής του

 

Ένας παίκτης που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα παίδων αλλά και εφήβων με την φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης επιστρέφει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε το βόλεϊ, μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας και περιπλανήσεων στην Αθήνα.

Ο λόγος για τον Κώστα Μπίκο που σύμφωνα με πληροφορίες του greekvolley (από όπου και η φωτο) θα ανήκει στο ρόστερ που ετοιμάζει ο Σάκης Μουστακίδης ενόψει των υποχρεώσεων του Εθνικού τη νέα σεζόν στη Volley League.

Ο 22χρονος ακραίος ξεκίνησε το βόλεϊ στον Εθνικό το 2010, δηλαδή σε ηλικία 15 ετών αλλά από το 2013 αγωνιζόταν σε ομάδες της Αθήνας (Πανελλήνιος, Πετρούπολη) και την περασμένη σεζόν στο Άργος, καθότι φοιτητής στα νότια.

Ως παίκτης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης είχε κατακτήσει πανελλήνια πρωταθλήματα τόσο στους παίδες όσο και στους εφήβους, ενώ πήρε και το ασημένιο με τον Πανελλήνιο το 2014.

«Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης είναι ομάδα νεανική, με στόχους και με τιμάει και με χαροποιεί που επέστρεψα στην πατρίδα μου και στην πρώτη μου ομάδα μετά από τόσα χρόνια», δήλωσε στο greekvolley ο Κώστας Μπίκος.