Θρακιώτικο κρασί παρήγγειλε ο Γιουσέιν Μπολτ στο Nammos της Μυκόνου κάνοντας λογαριασμό… 88.362 ευρώ!!!

 

Η καριέρα του στον στίβο τελείωσε, αλλά ο Γιουσέιν Μπολτ συνεχίζει να ζει την… καλή ζωή. Και η Ελλάδα ήταν ένας από τους βασικούς σταθμούς των καλοκαιρινών διακοπών του κορυφαίου σπρίντερ όλων των εποχών. Και δη η Μύκονος με τα ξέφρενα πάρτι και την ακριβή ζωή σε μπαρ και εστιατόρια.

Για αρκετά χρόνια ο Τζαμαϊκανός αθλητής ήταν ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές για τον οποίο το Forbes το 2016 έχει αναφέρει πως πως κερδίζει πάνω από 30 εκατ. δολάρια ετησίως.

Το απόγευµα της περασµένης Τετάρτης στο «Nammos», το οποίο ήταν ασφυκτικά γεµάτο, µε τα ανοιχτά µπουκάλια γαλλικής σαµπάνιας να βρίσκονται παντού, ο Μπολτ έµελε να δώσει την τελευταία και πιο εντυπωσιακή του παράσταση», γράφει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» η οποία δημοσιοποίησε τον λογαριασμό που έκανε ο αθλητής στο beach bar της Ψαρούς.

Νόστιμα και ακριβά εδέσμετα όπως αστακός στα κάρβουνα, κριθαρότο γαρίδα, spicy crab tartar κ.ά., ενώ αργότερα άρχισαν τα περίφημα «ντους» µε «Veuve Clicquot», τη φθηνότερη σαµπάνια του καταστήµατος (120 ευρώ το µπουκάλι!).

Εν συνεχεία ο γνωστός DJ Babis έδωσε το µικρόφωνο στον Μπολτ και αυτός καλούσε το κοινό να συμμετάσχει και ο Γιουσέιν φωνάζοντας «Yo» και ξανά «Yo».

Είχε µόλις καταναλώσει µαζί µε τους τρεις φίλους του τρεις Dom Perignon Rose 2002 των τριών λίτρων η καθεµία, συνολικής αξίας 75.000 ευρώ, ενώ είχαν προηγηθεί και τρία ακόµα µπουκάλια Dom Perignon Rose συνολικής αξίας 3.300 ευρώ.

Και όλα αυτά σε διάρκεια µόλις µιας ώρας. Στη συνέχεια βέβαια ο Μπολτ και η παρέα του έκαναν περισσότερες ώρες να συνέλθουν, όντας οι τελευταίοι που αποχώρησαν από το µαγαζί.

Μετά ήρθε ο λογαριασμός. Ο Γιουσέιν έβγαλε από το πορτοφόλι του µια µαύρη American Express στην οποία χρεώθηκε το συνολικό ποσό των 88.362 ευρώ», αναφέρει το δημοσίευμα το οποίο περιλαμβάνει και την φωτογραφία της απόδειξης.

Όπω μπορείτε να δείτε μάλιστα στην αποδειξη, ανάμεσα στα άλλα ο Μπολτ γεύθηκε και θρακιώτικο κρασί. Συγκεκριμένα, στο λογαριασμό περιλαμβάνεται και ένα μπουκάλι Chardonnay Kikkones αξίας 58 ευρώ, κρασί που παράγεται από το γνωστό οινοποιείο της Ροδόπης που ανήκει στη Μελίνα Τάσσου. Μάλιστα, όπως σημειώνει το inkomotini, όταν η ίδια το ανακάλυψε ότι παρήγγειλε το κρασί της ο πιο επιτυχημένος αθλητής όλων των εποχών, σχολίασε: «Usain Bolts’s secret of success revieled» (δηλαδή αποκαλύφθηκε το μυστικό της επιτυχίας του Γιουσέιν Μπολτ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here