Super League: Οργή οπαδών του Παναθηναϊκού μετά τη νέα γκέλα! «Ουζουνίδη, σήκω και φύγε»

 

Ο Παναθηναϊκός “γκέλαρε” ξανα, μένοντας στο 0-0 με τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε κάλλιστα να χάσει, αφού οι Βοιωτοί έχασαν τρομερές ευκαιρίες.

Το αποτέλεσμα και κυρίως η εικόνα της ομάδα δεν άρεσαν καθόλου στους φίλους του Τριφυλλιού που κατέκλυσαν το Facebook της ΠΑΕ και τα… έχωσαν στον Αλαφούζο, τον Ουζουνίδη και τους παίκτες.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά σχόλια που αναφέρει το sportdog:

«Είδα το ματς και η ομάδα ήταν απλά τραγική! Οι παίχτες είναι όλοι στα π@π@ρια τους. Το καλό είναι ότι ο κόσμος επιτέλους καταλαβαίνει ότι δε φταίει ο προπονητής, αλλά ο Αλαφούσκας»

«Ουζουνιδη πάρε Μολινς και Κολοβετσιο και φύγε»

«Για 0-5 ήταν το παιχνίδι, η ομαδα ήταν πολύ τυχερη, ο Λεβαδειακος του Κομποτη τους έκανε πλάκα, γελοιοποίησε ολόκληρο Παναθηναικο μέσα στη Λεωφόρο. Είναι ωρα για αποφάσεις, ο Αλαφουζος πρέπει να φύγει άμεσα, κάνει κακό στην ομάδα και δεν πρέπει να τον ανεχτουμε άλλο. Κρίμα, παρακολουθώ τόσα χρόνια τον Παναθηναικο, αυτή τη κατάντια δεν την είχα φανταστεί»

«Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Α !!! Πρέπει να αισθανόμαστε και τυχεροί που δεν φάγαμε 3 απο τον Λεβαδειακό μήπως; Καθαρά με τύχη ήρθε το Χ σήμερα…2 αγωνίστηκες τωρα παλεύουμε για να παμε 0 βαθμούς… ΕΛΕΟΣ!!!»

«Κυριε Αλαφουζε σας παρακαλω μπορειτε να μου δωσετε πισω τα χρηματα μου που πληρωσα και φετος για το διαρκειας μου… Αν δε μπορειτε να ειστε προεδρος του Παναθηναικου αντε στο καλο και να μη μας γραφετε…Ελεος πλεον καταντησατε τον Παναθηναικο μας ομαδα συνοικιας. Αντε γεια σου κυρ Γιαννη…»

«Κάθε χρόνο καταφέρνετε και μας χαλάτε όλο και πιο νωρίς. Μας ξενερωνετε όλο και περισσότερο. Και μας ντροπιαζετε. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν είναι αυτοί οι 10-15 που μπαινοβγαίνουν στα γραφεία σας και περιμένουν να φτάσει ο μηνας 15 & 30 για να πέσει το επίδομα. Αν έχετε τσίπα κάντε κάτι. Αλλιώς πάρτε δρόμο. Δηλαδή ο Λεβαδειακός ποσό μεγαλύτερο μπάτζετ έχει??? Το θέμα είναι και τα λεφτά αλλά κυρίως η ρημαδα η νοοτροπία δημοσίου που εχετε εκεί μέσα»

«Ρε νούμερα εκεί στην ΠΑΕ τι έκτρωμα έχετε δημιουργήσει με μισθοφόρους που δεν πονάνε την ομάδα ,σας χάλαγε ομως ο Λέτο και δεν τον ανανεώσατε για να μας φέρετε το σαπάκι τον Λουτσιανο που μου ήταν μέσα στην πλακίτσα στο τέλος του αγώνα!!!»

«Μικρύναμε σε όλα τα επίπεδα & αυτό είναι φανερό παντού(αγωνιστικά & διοικητικά). Κύριοι, καταφέρατε να ξενερώσετε & τους τελευταίους ρομαντικούς, όντας εκτός στόχων από τον Αύγουστο… Θλίψη & οργή!!!»

«Κάτι νέο αρχίζει λένε και πάμε απο γκέλα σε γκελα. Στηριξαμε πολυ τον Παναθηναϊκό μας. Αλλα με τον Αλαφούζο για κεφαλή μας, δεν μπορουμε να συνεχισουμε. Μπονο μπασκετ τωρα πια, στο ποδοσφαιρο μας καναν πολυ μικρους! #alafouzosout»

«Είναι πασιφανές ότι η ομάδα δεν βλέπεται. Παίκτες.οι οποίοι σε άλλες εποχές, δεν θα φορούσαν τη πράσινη φανέλα. Παρήγορο ότι ο Τσάβες Είναι κλάση Σαραβακος, Βαζεχα. Έπαιζε μόνος του όλη την άμυνα του αντιπάλου & δημιουργούσε φάσεις για τον ίδιο &τους συμπαίκτες του. Είναι γεγονός ότι εάν ο ιδιοκτήτης της ομάδας δεν βάλει το χέρι στη τσέπη να φέρει 2 ακόμη παίκτες της κλάσης του Τσαβεζ, η ομάδα θα παλέψει για μην πέσει στη Β Εθνική!»

«Κάθε φέτος και χειρότερα.. Πονεσαν τα μάτια μας με αυτά που είδαμε σήμερα! Έχουμε καταντήσει μια μικρομεσαια ομάδα πλέον.. Όταν οι παίκτες δεν μπορούν να φτιάξουν μια φάση, ο Ουζουνιδης δεν φταίει κάτι»

«Το ότι κάποιοι βρίζετε τον Ουζουνίδη με ξεπερνάει αλήθεια… #alafouzos_out #giannakopoule_in»

Πάντως, ο Ουζουνίδης προχώρησε σε δηλώσεις – έκπληξη μετά την νέα ισοπαλία στη Λεωφόρο:

«Η εμφάνισή μας δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη, είχαμε πολλά προβλήματα μετά το παιχνίδι της Πέμπτης με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο Κουτρουμπής έπαιξε με πρόβλημα, ο Κουλιμπαλί ήταν ανέτοιμος, πάλι καλά που δεν χάσαμε. Αν ο Λεβαδειακός το πίστευε περισσότερο, θα είχε πετύχει γκολ. Τα παιδιά που αγωνίστηκαν προσπάθησαν, μπορεί να μην ήταν καλοί αλλά τα έδωσαν όλα.

Είναι θετικό το ότι υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος, ώστε να ξεκουραστούμε, κάποιοι να βρουν τη φόρμα τους και να μάθουν το παιχνίδι της ομάδας μας καλύτερα. Για άλλη μια σεζόν πρέπει να χτίσουμε την ομάδα από την αρχή, να δούμε τι θα γίνει και με τον Κάρλος Ζέκα, δεν μπορεί κάθε εβδομάδα να δημιουργείται ένα καινούργιο θέμα. Πάμε να φτιάξουμε κάτι και κάθε φορά γίνεται κάτι και ξεκινάμε από την αρχή.

Δεν περίμενα περισσότερα από το αποψινό παιχνίδι, ο κόσμος μπορεί να βλέπει μόνο αυτό και το αποτέλεσμα, αλλά εγώ ξέρω τι γίνεται. Πολλά παιδιά δεν έπρεπε καν να μπουν στο γήπεδο, προσωπικά δεν περίμενα περισσότερα πράγματα», δήλωσε ο 49χρονος προπονητής στην κάμερα της Nova μετά τη λήξη του αποψινού αγώνα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.