Πήγε Στρασβούργο και πέρασε Ιατρική στην Κρήτη η θρακιώτισσα αθλήτρια του ταε κβο ντό Ανδριάνα Γιαντούρη

 

Την εισαγωγή της στην Ιατρική Σχολή του Ηρακλείου στην Κρήτη πέτυχε η νεαρή αθλήτρια ταε κβο ντο στην Κομοτηνή Ανδριάνα Γιαντούρη, η οποία είδε τους κόπους μιας χρονιάς να αμείβονται κάνοντας την οικογένειά της και τους γονείς της Νίκο και Ζωή πολύ περήφανους.

Η Ανδριάνα, ωστόσο έχει συνηθίσει να κάνει χαρούμενη την οικογένειά της τόσο με τις επιδόσεις της στο σχολείο, τόσο στο ταε κβο ντο (στην φώτο πάνω δεξιά), αλλά και πέρυσι τον Μάρτη όταν εκπροσώπησε την Ροδόπη στο πρόγραμμα EUROSCOLA του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο.

Η 17χρονη πλεον φοιτήτρια Ιατρικής που μετά από σύντομη αναζήτηση με τους γονείς της βρήκε γρήγορα στέγη στο Ηράκλειο, συγκέντρωσε 18.791 μόρια και έχασε για λίγο την Στρατιωτική Ιατρική που είχε ως πρώτη επιλογή με τις ιατρικές σχολές να ακολουθούν στην σειρά προτίμησής της. Μαζί της πέρασε στην Ιατρική Ηρακλείου και ο γκαρντ της ΑΕ Κομοτηνής Θοδωρής Λεφής. 

Πλέον ως φοιτήτρια σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της χώρας αυτό της Κρήτης, βλέπει μπροστά και με το πέρας των σπουδών της στοχεύει το επόμενο βήμα προς το εξωτερικό, όπου οι συνθήκες για τους νέους όλων σχεδόν των ειδικοτήτων είναι  καλύτερες.