Γ’ Εθνική: Σε συγκεκριμένο τυπογράφο και με φιξ τιμή οφείλουν οι ομάδες της Θράκης να εκδίδουν εισιτήρια (+pic)

 

Από συγκεκριμένο τυπογράφο που βρίσκεται στην Κατερίνη και έχει υπογράψει σχετική σύμβαση με την ΕΠΟ, όπως συνέβαινε άλλωστε και τα προηγούμενα χρόνια, οφείλουν να εκτυπώνουν τα εισιτήριά τους για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής όλες οι ομάδες, άρα και αυτές της Θράκης.

Αυτό προβλέπει σχετική εγκύκλιος που εκδόθηκε με διευκρινίσεις σε σχέση με την προκήρυξη του πρωταθλήματος. Είχε κυκλοφορήσει πριν την αλλαγή διοίκησης της ΕΠΟ και φέρει την υπογραφή του Αλέξη Δέδε, από την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή που είχε τότε τα ηνία της ΕΠΟ.

Στο κείμενο που έχει διανεμηθεί στις ομάδες και είναι το ίδιο με εκείνο που προέβλεπε και τις ειδικές μπάλες Nike Magia για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος (μπείτε και κερδίστε όσοι αναγνώστες επιθυμείτε προβλέποντας τον αντίπαλο της αγαπημένη σας θρακιώτικης ομάδας στην πρεμιέρα) αναγράφονται τηλέφωνα επικοινωνίας με τον αρμόδιο τυπογράφο για να γίνονται οι παραγγελίες.

Πρόκειται πάντως για μια πάγια τακτική που εφαρμοζόταν και τα προηγούμενα χρόνια. Σύμφωνα με αυτήν, το κόστος για ένα πακέτο 500 εισιτηρίων, που είναι ο μίνιμουμ αριθμός εκτύπωσης, κυμαίνεται στα 75 ευρώ πλέον ΦΠΑ και τα έξοδα αποστολής του από την Κατερίνη στην ομάδα που τα παραγγέλλει.