Γ’ Εθνική: Φιλική ισοπαλία ανάμεσα στην Δόξα Προσκυνητών και την ΑΕ Διδυμοτείχου (+photos)

 

Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο Προσκυνητών ανάμεσα σε Δόξα Προσκυνητών και την ΑΕ Διδυμοτείχου που αγωνίστηκαν με πολλές ελλείψεις.

Η ομάδα του Διδυμοτείχου στην οποία ντεμπούτο έκανε ο Γκιντίδης και χωρίς τον αρχηγό της Γιαννόπουλο ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίωρο με τους Προσκυνητές που αγωνίστηκαν χωρίς τους Περτσά, Βάσκο , Σιδηρόπουλο να ισορροπούν το παιχνίδι που έμεινε στο μηδέν στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος οι Προσκυνητές ήταν καλύτεροι, ωστόσο προηγήθηκε η ΑΕΔ 0-1 στο 65′ με τον Ιντζέ,  με τον Βιόπουλο στο 70′ να ισοφαρίζει σε 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Νίκος Μπαχαρίδης): Παπουτσίδης, Σαμέτ Αμέτ, Ζουπιάδης, Λειβαδιώτης, Φαρμάκης, Τρίχας, Παπαρούνας, Δραγανίδης, Βιόπουλος, Κλης, Γιαννακιτσίδης. Αγωνίστηκαν επίσης Η. Ξενοδοχίδης, Γ. Ξενοδοχίδης, Φουρκάν, Χακάν, Βουλγαρίδης, Παπαγεωργίου.

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Χρίστο Τελκίνσκι): Συριτούδης, Θάνος, Γκιντίδης, Χρίστεφ, Παπούδης, Πετρόπουλος, Μαμρικισβίλι, Ασπιώτης, Ιντζές, Ζαφειρόπουλος, Εμρέ. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι Κυριακίδης, Πατιαλιάκας, Μαργαριτούδης, Αλεξακίδης, Κοτζά, Τζανετάκος.