Γ’ Εθνική: Από Λέσβο στην Μεσσηνία ο Εβρίτης Αρθούρος Αμπραχαμιάν

 

Από την Λέσβο στην Μεσσηνία και στην Γ’ Εθνική για 4η σερί σεζόν θα αγωνίζεται ο εβρίτης μπακ Αρθούρος Αμπραχαμιάν.

Ο 22χρονος (γεννημένος 13/06/1995) πρωην δεξιός μπακ αλλά και αμυντικός χαφ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης συμφώνησε με την ομάδα του Τσικλητήρα Πύλου που αγωνίζεται και φέτος στην Γ’ Εθνική παρά τις προτάσεις από ομάδες της Θράκης και της Νοτίου Ελλάδος, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στον ιστορικό Αιολικό Μυτιλήνης.

Στην Πύλο θα είναι συμπάίκτης με τον Καστοριανό πρωην στόπερ του Πανθρακικού Κώστα Ιασωνίδη και θα κάνει σήμερα ντεμπούτο με την φανέλα του Τσικλητήρα στο φιλικό με τον Τέλλο Άγρα του παλαίμαχου του ΠΑΟΚ Αντώνη Μαυρέα. Ο “Άμπρα” στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα της Εθνικής Νέων και την με την φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης κατέκτησε μετά από χρόνια την άνοδο στην Γ’ Εθνική όντας βασικός για δυο χρόνια.

Σε δηλώσεις του ανέφερε: Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω φέτος την φανέλα του Τσικλητήρα και θα αγωνιστώ στην όμορφη Πύλο. Θα τα δώσω όλα στη νέα μου ομάδα και περιμένω πως και πως να ξεκινήσω προπονήσεις μαζί της. Στόχος μας και φέτος είναι, απ’ ότι μου είπε ο πρόεδρος, μια καλή πορεία και η παραμονή μας βέβαια στην Γ’  Εθνική κατηγορία”.