Έχασε τους τελικούς σε Λονδίνο και Ζυρίχη αλλά επιστρέφει σιδερένια η Βούλα Παπαχρήστου

 

Μία σεζόν που ξεκίνησε ιδανικά για τη Βούλα Παπαχρήστου, ολοκληρώθηκε με το χειρότερο τρόπο. Ένας τραυματισμός την ανάγκασε να χάσει δύο μεγάλους τελικούς, πράγμα πρωτόγνωρο για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τριπλούν η οποία επιστρέφει σιδερένια για τη νέα σεζόν.

Τον περασμένο Μάρτιο επέστρεψε από το Βελιγράδι έχοντας στις αποσκευές της το χάλκινο μετάλλιο από το ευρωπαϊκό κλειστού στίβου και συνέχισε να είναι από τις πλέον σταθερές αθλήτριες του τριπλούν στον κόσμο, έχοντας όλους τους αγώνες της σε επίδοση τελικών. Μια γαστρεντερίτιδα στα μέσα του καλοκαιριού, ίωση που μάλλον κόλλησε από την κόρη που έχει με τον θρακιώτη ποδοσφαιριστή Λάζαρο Χαριτωνίδη, την έβγαλε εκτός ρυθμού καθώς έχασε σημαντικούς αγώνες στο ντάιαμοντ λιγκ αλλά στο παγκόσμιο του Λονδίνου παρουσιάστηκε έτοιμη για σπουδαία πράγματα.

Ένα κακό πάτημα στο πρώτο άλμα του προκριματικού και η ζημιά έγινε. Πρήστηκε ο αχίλλειος και έμεινε εκτός τελικού, ενώ στη συνέχεια αναγκάστηκε να αποσύρει τη συμμετοχή της και από τον τελικό του ντάιαμοντ λιγκ της Ζυρίχης, όπου παρά τις περιορισμένες συμμετοχές της, είχε εξασφαλίσει τους βαθμούς για να δώσει το παρών. Δυο απουσίες από τελικούς δεν είναι κάτι το συνηθισμένο για την αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι.

Τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεων από το γιατρό του ΣΕΓΑΣ, Διονύση Χίσσα ήταν ενθαρρυντικά. Όπως αναφέρει το Sportsfeed, η μαγνητική ήταν καθαρή αλλά η άρθρωση ήταν καταπονημένη (το τριπλούν είναι από τα πιο… βάρβαρα αγωνίσματα του στίβου).

Οι διακοπές κάνουν καλό στην Παπαχρήστου που σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει με τον Γιώργο Πομάσκι την προετοιμασία για τη σεζόν του 2018. Το παγκόσμιου του κλειστού στο Μπέρμιγχαμ και το ευρωπαϊκό του ανοιχτού στο Βερολίνο είναι οι δύο μεγάλοι στόχοι για την Παπαχρήστου, όπου θα πάει και στις δυο διοργανώσεις ως κάτοχος μεταλλίου (χάλκινο).

Υπάρχει βέβαια και το ντάιαμοντ λιγκ στο οποίο χρωστάει έναν τελικό…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here