Θεσσαλονικιός κολυμβητής πέρασε πρώτος στην Νομική Kομοτηνής αλλά δεν θα πάει λόγω οικονομικών δυσκολιών!

 

Πρώτος στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κατετάγη ο μαθητής του 32ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης, Αντώνης Παράσογλου, ο οποίος αν και προτιμούσε να περάσει Νομική και περνούσε στην Νομική Κομοτηνής, δεν θα μπορέσει να πάει λόγω οικονομικών δυσκολιών και πέρασε Πολιτικές Επιστήμες.

«Η πρώτη μου επιλογή ήταν η Νομική, αλλά η οικονομική στενότητα της οικογένειας, δε μου δίνει τη δυνατότητα να μεταβώ στην Κομοτηνή για σπουδές. Ο πατέρας μου είναι εργάτης, σε εταιρία με γυαλικά και η μητέρα μου καθηγήτρια φυσικής, oπότε θα σπουδάσω στο ΑΠΘ, με στόχο να κυνηγήσω και το μεγάλο μου όνειρο που είναι το διπλωματικό σώμα» ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Αντώνης Παράσογλου, ο οποίος μάλιστα πλέκει το εγκώμιο των καθηγητών του στο Γενικό Λύκειο.

«Στο λύκειο είχα αξιόλογους καθηγητές οι οποίοι με βοήθησαν πολύ στην προσπάθειά μου και μόνο την τελευταία χρόνια πήγα σε φροντιστήριο» εξηγεί ο νεαρός, ο οποίος αγαπά πολύ το κολύμπι και είναι αθλητής κολύμβησης στον Αρη Θεσσαλονίκης, που ωστόσο λόγω διαβάσματος το τελευταίο διάστημα δεν συμμετείχε στους αγώνες.

Ο Αντώνης Παράσογλου «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα πού θα πάω, καθώς και τα δύο πανεπιστήμια είναι εξαιρετικά. Αυτό που κυρίως θέλω είναι να ασχοληθώ με την έρευνα» λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο νεαρός αριστούχος, ο οποίος από μικρός είχε αποσπάσει διακρίσεις στα μαθηματικά και τη φυσική.