Super League: Πάνοπλος χωρίς απουσίες με Ξάνθη ο Πλατανιάς

 

Χωρίς προβλήματα καθώς θα μπορεί να αγωνιστεί και ο Πριντέτα, ο Πλατανιάς ετοιμάζεται το Σάββατο να υποδεχθεί την Ξάνθη (19:15, LIVE ThrakiSportS).

Μετά την ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Πλατανιάς δίνει για την 2η αγωνιστική δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι, υποδεχόμενος το Σάββατο (19:15) την Ξάνθη και θέλει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Για το ματς αυτό ο Γιώργος Παράσχος που αυτή την εβδομάδα συμπλήρωσε τα 65 του χρόνια,  θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, μιας και θα συμμετάσχει κανονικά και ο τιμωρημένος από πέρσι λόγω κίτρινων καρτών Πριντέτα, από την στιγμή που μετά τον νέο Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ οι ποινές για κίτρινες κάρτες δεν μεταφέρονται την επόμενη χρονιά.

Σήμερα ολοκληρώθηκε και η προετοιμασία με τον έμπειρο προπονητή να γνωστοποιεί την αποστολή την οποία αποτελούν οι: Ομπερχάουζερ, Κοκκαλάς, Στάμου, Πλιάτσικας, Ντικαμονά, Πριντέτα, Καρυπίδης, Στάθης, Βάντερσον, Κρος, Στανισάβλιεβιτς, Ντεβέσα, Αγγελόπουλος, Πατράλης, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Μπούντνικ, Γκρζέλτσακ, Παπανικολάου