Στην εντατική δικυκλιστής που τραυματίστηκε σοβαρά στην Κομοτηνή όταν άνοιξε πόρτα σταθμευμένου οχήματος

 

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Καβάλας νοσηλεύεται από αργά το βράδυ της Τετάρτης 23 Αυγούστου ένας 50χρονος οδηγός δικύκλου από την Κομοτηνή. Ο άνδρας, σύμφωνα με ενημέρωση, έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση. Οι συνθήκες του ατυχήματος είναι πραγματικά τραγικές, αφού ο οδηγός δικύκλου σύμφωνα με πληροφορίες κατέληξε στο οδόστρωμα όταν χτυπήθηκε από την πόρτα που άνοιξε οδηγός σταθμευμένου οχήματος. 

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης 23 Αυγούστου στην οδό κάθετη από την είσοδο του ξενοδοχείου Ξενία στην Κομοτηνή. Ο 50χρονος άνδρας, που εργάζεται σε υπηρεσία του Δημοσίου, επέβαινε στο δίκυκλο όχημα και κινούνταν στην οδό, όταν όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στου Χόνου, ξαφνικά άνοιξε η πόρτα ενός σταθμευμένου οχήματος με αποτέλεσμα να μην προλάβει να αντιδράσει, να πέσει επάνω της και τελικά να καταλήξει στο οδόστρωμα. Την πόρτα του σταθμευμένου οχήματος άνοιξε 60χρονος άνδρας που προφανώς δεν είδε το διερχόμενο μηχανάκι.

Αποτέλεσμα της πτώσης του δικυκλιστή στο οδόστρωμα ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του στο κεφάλι. Περίοικοι που άκουσαν το θόρυβο και βγήκαν από τα σπίτια τους, ανέφεραν στον “Χ”, ότι ο τραυματίας είχε μεγάλη αιμορραγία από το κεφάλι, ενώ δεν φαινόταν να έχει άλλα τραύματα στο σώμα του. Αυτό επιβεβαίωσε στον “Χ” και ο διοικητής του Νοσοκομείου Κομοτηνής Γιώργος Φιλιππίδης, ο οποίος αν και σε άδεια, ενημερώθηκε για το σοβαρό συμβάν. Ο τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής και άμεσα αποφασίστηκε η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Καβάλας, λόγω της φύσης των τραυμάτων του.

Περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό και την κατάσταση του τραυματία μέσα από το ρεπορτάζ του “Χρόνου” με ένα κλικ ΕΔΩ.