Προβλέψτε την αντίπαλο της ομάδας σας στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής και κερδίστε την επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος NIKE MAGIA

 

Μετράμε πλέον αντίστροφα για την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, εκεί όπου η Θράκη θα έχει τελικά πενταπλή εκπροσώπηση με τους «παλιούς» Ορφέα Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών, την πρωταθλήτρια Έβρου ΑΕ Διδυμοτείχου, τον πρωταθλητή ΕΠΣ Ξάνθης Άρη Αβάτου και την πρωταθλήτρια ΕΠΣ Θράκης Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.

Όπως είναι γνωστό και έχει αποκαλύψει προ δεκαημέρου το ThrakiSportS, το φετινό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με συγκεκριμένη μπάλα βάσει της προκήρυξης του πρωταθλήματος που εξέδωσε η ΕΠΟ, την NIKE MAGIA που χρησιμοποιείται και στο πρωτάθλημα της Premier League στην Αγγλία.

Το ThrakiSportS εξασφάλισε τέτοιες μπάλες σε συνεργασία με την εταιρεία Football Pro που είναι ο επίσημος διανομέας τους και θα τις δωρίσει σε πέντε αναγνώστες του: μία σε έναν φίλαθλο του Ορφέα Ξάνθης, μία σε έναν φίλο της Δόξας Προσκυνητών, μία σε έναν οπαδό της ΑΕ Διδυμοτείχου, μία σε έναν φίλο του Άρη Αβάτου και μία σε έναν φίλαθλο της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό του ThrakiSportS και της FootballPro που σας καλεί απλά να προβλέψετε ποιος θα είναι ο αντίπαλος της αγαπημένης σας ομάδας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Αντιγράψτε και συμπληρώστε τον παρακάτω πίνακα και είτε στείλτε μήνυμα στην σελίδα του ThrakiSportS στο facebook είτε στείλτε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση thrakisports@yahoo.gr.

Για τους φιλάθλους κάθε ομάδας της Θράκης θα δοθεί από μία επίσημη μπάλα, σε όποιον προβλέψει σωστά τον αντίπαλό της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Αν υπάρχουν περισσότεροι από ένας που έχουν κάνει σωστή πρόβλεψη για κάθε ομάδα της Θράκης, θα γίνει κλήρωση για να αναδειχθεί ο νικητής της επίσημης μπάλας του πρωταθλήματος που δωρίζει το ThrakiSportS.

Αν για κάποια ομάδα δεν υπάρξει κανένας φίλος της που να προβλέψει σωστά τον αντίπαλό της την πρεμιέρα, τότε θα γίνει κλήρωση μεταξύ όλων όσων έχουν δηλώσει φίλαθλοι της συγκεκριμένης ομάδας. Ο διαγωνισμός τρέχει μέχρι και τις 10.00 το πρωί της ημέρας διεξαγωγής της κλήρωσης. Κάθε αναγνώστης έχει δικαίωμα για μία συμμετοχή από κάθε λογαριασμό facebook ή λογαριασμό e-mail.

 

ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ, ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ:

ΟΝΟΜΑ: ___________________________________________________

ΕΠΙΘΕΤΟ: __________________________________________________

E-MAIL:  ___________________________________________________

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: ________________________________________________

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ________________________________________________

ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: ___________

ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ________________