«Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Πιαλόγλου, παραμένει στο γενικό κουμάντο ο Νίκος Επιτρόπου»

 

Σαν βόμβα έπεσε στην πόλη της Ξάνθης και στο φίλαθλο κοινό της πόλης η αποχώρηση του Νίκου Επιτρόπου από τα διοικητικά πράγματα της ΠΑΕ, έπειτα από δική του παραίτηση, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στο ThrakiSportS.

Ο Νίκος Επιτρόπου διευκρίνισε ότι πέραν τούτου όλα τα υπόλοιπα διατηρούνται ως έχουν, με πρώτες και καλύτερες τις σχέσεις του με τον ιδιοκτήτη Χρήστο Πανόπουλο και το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας (η σύνθεση του οποίου, όπως έγραψε το ThrakiSportS, έχει ορισμένες ακόμα μικρές αλλαγές με σημαντικότερη την αναβάθμιση και την επανείσοδό του στο αυτό του Γιάννη Παπαδημητρίου).

Το θέμα απασχόλησε όπως ήταν φυσιολογικό και τον τοπικό Τύπο της Ξάνθης. «Αλλαγές στην διοίκηση της ΠΑΕ Ξάνθη FC. Στην ουσία τίποτα δεν αλλάζει βέβαια στην ομάδα και στην οργάνωσή της,  ο Νίκος Επιτρόπου παραμένει εξ’ απορρήτων και στενός συνεργάτης του Χρήστου Πανόπουλου και απλά ο Πρόεδρος Αριστείδης Πιαλόγλου θα ασκεί και τα καθήκοντα του διευθύνοντος συμβούλου ώστε να λιγοστέψει και η γραφειοκρατία», επισημαίνει η εφημερίδα Μαχητής.

Η εφημερίδα τιτλοφορεί στο πρωτοσέλιδό της το σχετικό θέμα «Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Άρης Πιαλόγλου, παραμένει στο γενικό κουμάντο ο Νίκος Επιτρόπου» και ολοκληρώνει το σχετικό ρεπορτάζ αναφέροντας ότι «ως προς την εμφάνιση της ομάδας ο μεγαλομέτοχος δεν έμεινε ικανοποιημένος και ήδη αναζητεί ένα δυνατό 10άρι για την οργάνωση του παιχνιδιού και λέει ότι «είναι ακόμη πολύ νωρίς για βιαστικά συμπεράσματα…».

Στο ίδιο μήκος κύματος και τα άλλα μέσα ενημέρωσης που ασχολήθηκαν με το θέμα. Άλλωστε πέραν την δηλώσεων του Νίκου Επιτρόπου στο ThrakiSportS και η πλευρά της Ξάνθης ΠΑΕ δια του προέδρου και νέου διευθύνοντος συμβούλου Άρη Πιαλόγλου σχολίαζε: «Είναι καθαρά τυπικό το ζήτημα, πράγματι ανέλαβα και τα καθήκοντα του διευθύνοντος συμβούλου, όμως η ουσία είναι ότι ο Νίκος παραμένει δίπλα μας όπως όλα αυτά τα χρόνια».

Δεν είναι λίγοι μάλιστα εκείνοι που υποστηρίζουν ότι μετά και τον θόρυβο που προκλήθηκε, ενδεχομένως και να επιστρέψει αργά η γρήγορα ο Νίκος Επιτρόπου και με πόστο στην ομάδα της Ξάνθης. Άλλωστε, όπως ανέφερε και το βιογραφικό του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, είχε φύγει και πάλι στα τέλη της δεκαετίας του 1980 (επί Κοκκάλα) αλλά είχε επιστρέψει ξανά λίγα χρόνια μετά, με προτροπή του Χρήστου Πανόπουλου και πάντα στην θέση του διευθύνοντος συμβούλου.