ΕΠΣ Θράκης: Μεγαλώνει με Ζούκα η “παλιοπαρέα” του Αστέρα Αιγείρου στην Ξυλαγανή

 

Την προετοιμασία της ξεκινά την προσεχή Δευτέρα σε μια εβδομάδα ο Ορφέας Ξυλαγανής και σε αυτήν θα βρεθεί και ο Δημήτρης Ζούκας του Αστέρα Αιγείρου, που θα είναι ο τρίτος που κάνει το δρομολόγιο Αίγειρος-Ξυλαγανή.

Συγκεκριμένα ο Ζου” όπως τον φωνάζουν θα συναντήσει στην φιλόδοξη ομάδα της Ξυλαγανής τους Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Πέτρο Στυλιανίδη , αλλά και τους παλιούς συμπαίκτες του στον Αστέρα, τους «διόσκουρους» Πέτρο Τροκάνα και Γιώργο Αραμπατζή, με στόχο να βοηθήσει και αυτός τον κόουτς Τσορμπατζόγλου στην προσπάθεια της ομάδας να πρωταγωνιστήσει τερματίζοντας μετά από χρόνια στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Ο 22χρονος Αθηναίος μέσος και φοιτητής ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, θα αλλάξει αναγκαστικά φανέλα μετά το “‘αδοξο” τέλος του Αστέρα Αιγείρου που αγωνιζόταν για μια τετραετία, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στο Γαλάτσι αγωνιζόμενος στην Α’ ΕΠΣ Αθηνας.

Οι μεταγραφές για την ομάδα της Ξυλαγανής δεν έχουν τελειώσει αφού μιλά με γνωστό επιθετικό, είναι κοντά στην παραμονή ενός ακόμα έμπειρου παίκτη, ενώ σίγουρα θα αποκτηθούν  και παιδιά από το Πανεπιστήμιο που ήδη από Πέμπτη βράδυ κατέκλυσαν την Κομοτηνή, λόγω ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.