Με «Τόρο», Μάνταλο και Σιώπη οι κλήσεις του Σκίμπε στην Εθνική για Εσθονία και Βέλγιο

 

Σταθερά στις κλήσεις του Μίχαελ Σκίμπε βρίσκονται ο αρχηγός της Εθνικής μας, Βασίλης Τοροσίδης, αλλά και οι Πέτρος Μάνταλος και Μανώλης Σιώπης, ενώ το βάπτισμα του πυρρός θα πάρει ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Το πρωί της Πέμπτης ανακοινώθηκαν από τον Μίχαελ Σκίμπε οι παίκτες που κλήθηκαν στο Ομοσπονδιακό μας συγκρότημα, για τα παιχνίδια με την Εσθνονία και το Βέλγιο στο τέλος αυτού του μήνα και τις αρχές του επόμενου.

Σταθερά μέσα σε αυτές ο «captain» Βασίλης Τοροσίδης, και ο Πέτρος Μάνταλος, ενώ δείχνει να μονιμοποιείται επίσης και ο Εβρίτης Μανώλης Σιώπης.

Μάλιστα ο Γερμανός τεχνικός δεν αποφάσισε ακόμα ποιος πορτιέρο θα πλαισιώσει τους Καρνέζη – Καπίνο, και υπάρχει μία ακόμα κενή θέση, την οποία ενδεχομένως να καλύψουν είτε ο Δημήτρης Κυριακίδης είτε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Αναλυτικά η οι επιλογές του Σκίμπε: Καρνέζης, Καπίνο, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Ρέτσος, Τοροσίδης, Σιώπης, Σταφυλίδης, Λυκογιάννης, Μανιάτης, Σάμαρης, Ζέκα, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Δώνης, Μήτρογλου, Βέλιος και Διαμαντάκος.