Νέα σενάρια για πιθανή άμεση επιστροφή Τοροσίδη στον Ολυμπιακό μετά την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ

 

Νέα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο ελληνικό διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες αναφέρουν πως στον Ολυμπιακό εξετάζουν και πάλι την περίπτωση επιστροφής του Βασίλη Τοροσίδη

Αρχικά η πιθανότητα επιστροφής του Ξανθιώτη αρχηγού της Εθνικής στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό είχε ακουστεί αρχές καλοκαιριού, αλλά το τελευταίο διάστημα τα συγκεκριμένα σενάρια είχαν σταματήσει.

«Τώρα και πάλι οι Ιταλοί αναφέρουν πως στον Ολυμπιακό εξετάζουν την συγκεκριμένη περίπτωση», υποστηρίζουν τα δημοσιεύματα που έχουν αναπαραχθεί με ταχύτητα φωτός μέσα στη νύχτα και από τον ελληνικό Τύπο.

Η πρόκριση των ερυθρολεύκων στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και τα 35 ζεστά εκατομμύρια ευρώ που θα εισπράξει από την ΟΥΕΦΑ ανοίγουν την όρεξη για επιστροφή αγαπημένων παικτών.

Ο Τοροσίδης έχει γράψει μεγάλη ιστορία με τον Ολυμπιακό, του οποίου υπήρξε αρχηγός πριν μετακομίσει αρχικά στη Ρόμα και από πέρυσι στην Μπολόνια με την οποία ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα.

Μάλιστα ο Τόρο την περασμένη Κυριακή αγωνίστηκε βασικός στην αναμέτρηση της Μπολόνια με την Τορίνο (1-1) και μάλιστα ψηφίστηκε ως ο τρίτος καλύτερος παίκτης της αναμέτρησης.

Το gazzetta υποστηρίζει ότι «το σίγουρο πάντως είναι πως οι πρωταθλητές δεν πρόκειται να ασχοληθούν αν πρώτα δεν πωληθεί κάποιος από τους Ελαμπντελαουί, Φιγκέιρας, εκτός αν γίνει η έκπληξη και κινηθούν και για τον διεθνή μπακ, χωρίς να αποχωρήσει κάποιος από τους παραπάνω».

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ανεξάρτητα από τα σενάρια, δεν έχει γίνει η παραμικρή επαφή ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Μπολόνια και παίκτη. Οι Ιταλοί όμως έχουν την αίσθηση ότι κάτι μπορεί να συμβεί εώς το τέλος του καλοκαιριού.

Μάλιστα δίνουν μία άλλη διάσταση. Θεωρούν ότι αν τελικά ο Τοροσίδης επιστρέψει στον Ολυμπιακό, δεν θα γυρίσει για να αντικαταστήσει κάποιον εκ των Ελαμπντελαουί ή Φιγκέιρας, αλλά θα επιστρέψει για να είναι φυσικά μία έξτρα λύση για το δεξί άκρο της άμυνας, για το αριστερό, για τα χαφ, αλλά κυρίως για το… κέντρο της άμυνας.

«Τραβηγμένο ακούγεται ως σενάριο, αλλά ας το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια μας σε μεταγραφικές περιόδους», σχολιάζει στο σχετικό πρωινό του ρεπορτάζ το contra.