ΕΠΣ Ξάνθης: Στον Άρη Πετεινού παρά την ανακοίνωσή του από τον Ερμή Μάνδρας ο Ζαρζακόπουλος

 

Ήταν από τους τερματοφύλακες που ξεχώρισαν την περσινή σεζόν, και πριν περίπου ένα μήνα ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στον Ερμή Μάνδρας, όμως τελικά αυτή δε θα γίνει με τον Ραφαήλ Ζαρζακόπουλο να συνεχίζει και τη νέα χρονιά στην περσινή του ομάδα.

Όντας ένας από τους πιο έμπειρους πορτιέρο στα γήπεδα της ΕΠΣ Ξάνθης και υποψήφιος στο διαγωνισμό του ThrakiSportS για την καλύτερη ενδεκάδα, χάρη και στα πολλά χρόνια ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο, αλλά και χάρη στη μεθοδικότητα και τη δουλειά που κάνει ο Ραφαήλ Ζαρζακόπουλος δεν δυσκολεύτηκε να βρει τη νέα του ομάδα, και προ ενός μηνός ανακοινώθηκε από τον Ερμή Μάνδρας.

Στη πορεία, όμως κάτι «στράβωσε», χωρίς να ξέρουμε ακριβώς τι ήταν αυτό και οι δύο πλευρές τελικά δεν τα βρήκα, ώστε να συνεργαστούν τη νέα σεζόν. Έτσι αποφάσισαν πριν καν ακόμα πάει το δελτίο του από τον Άρη Πετεινού στον Ερμή Μάνδρας, να μην συνεχίσουν τη σύντομη συνεργασία τους, παρά την επίσημη ανακοίνωση του παίκτη από την ομάδα της Μάνδρας.

Μάλιστα ο Ραφαήλ Ζαρζακόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, φαίνεται πως έχει ήδη βρει τη ποδοσφαιρική στέγη που θα τον φιλοξενήσει τη νέα σεζόν, και δεν είναι άλλη από την περσινή του ομάδα, τον Άρη Πετεινού, με τις δύο πλευρές να τα έχουν βρει σε όλα και πλέον να αναμένουμε τις ανακοινώσεις.