Στο Πάρκο Αλτιναλμαζη το βράδυ της Κυριακής η μεγάλη εκδήλωση για τα 90 χρόνια του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

 

Ενενήντα χρόνια από την ίδρυσή του συμπληρώνει φέτος ο Μουσικός Γυμναστικός Σύλλογος Εθνικός Αλεξανδρούπολης και με αφορμή αυτήν την επέτειο ετοιμάζεται μεγάλη εκδήλωση στο Πάρκο Αλτιναμαζλή.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής (ώρα έναρξης 20:30) και θα περιλαμβάνει ιστορική αναδρομή, παρουσίαση τής αγωνιστικής δράσης των 13 τμημάτων και τιμητικές βραβεύσεις.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τις μαγευτικές φωνές και μελωδίες του τμήματος των τροβαδούρων του Εθνικού, που δεν είναι άλλωστε μόνο αθλητικός αλλά και πολιτιστικός σύλλογος (μουσικός άλλωστε κατά το πρώτο συνθετικό της ονομασίας του).

Την ορχήστρα θα διευθύνει ο μαέστρος κ. Κάλιας υπό το άγρυπνο βλέμμα του αρμόδιου εφόρου του τμήματος κ.Νικολαϊδη, που επιμελείται τη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Ήδη ο πρόεδρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Αυγερινός Μεζινέζης απέστειλε προσκλήσεις εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου στις αρχές της πόλης, προσκεκλημένοι είναι όμως και οι φίλαθλοι και φυσικά όλα τα μέλη της μεγάλης οικογένειας του Εθνικού για τον εορτασμό 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.