Στην Πάτρα και την Basket League ο Δημήτρης Ερμείδης, στην Πάτρα και την Α2 ο μεγάλος αδερφός Παναγιώτης!

 

Στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, αλλά σε διαφορετικές ομάδες, θα συνεχίσουν την καριέρα τους ο Παναγιώτης και ο Δημήτρης Ερμείδης, οι οποίοι έχουν καταγωγή από την Ξάνθη.

Συγκεκριμένα ο μεγαλύτερος αδερφός, ο Παναγιώτης, θα βοηθήσει την προσπάθεια του Απόλλωνα Πατρών στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Αντίθετα ο μικρότερος αδερφός, ο Δημήτρης, συμφώνησε με τον Προμηθέα Πατρών, ο οποίος αγωνίζεται στη Basket League, με το βάρος στις συμμετοχές του να πέφτει στην εφηβική ομάδα, χωρίς φυσικά να αποκλείεται και κάποια συμμετοχή του με την ανδρική ομάδα στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα της χώρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πατρών για την απόκτηση του Παναγιώτη Ερμείδη έχει ως εξής:

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας Carna ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Παναγιώτη Ερμείδη. Ο αθλητής (γεν. 1998) έχει ύψος 1.90 μέτρα και αγωνίζεται στη θέση guard. Ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Αρίωνα Ξάνθης. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με την ΧΑΝΘ στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής/Όμιλος Βορρά (σε 23 παιχνίδια, μ.ο. 7,1 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ με 50,8% δίποντα (31/61), 41,7% στα τρίποντα και 75% στις βολές). Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας Carna καλωσορίζει τον Π. Ερμείδη στην ομάδα μας και του εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά.

Η ανακοίνωση του Προμηθέα Πατρών για την απόκτηση του Δημήτρη Ερμείδη είναι η εξής:

Η διοίκηση του ΑΣΠ Προμηθέα καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου τον Δημήτρη Ερμείδη (γεννηθ. 2000).