Το Σάββατο ο 4ος αγώνας δρόμου Τυχερού «Τρέχουμε για τη ζωή»

 

Ο Αθλητικός Όμιλος Τυχερού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και την βοήθεια όλων των συλλόγων του χωριού του Βόρειου Έβρου, διοργανώνουν τον 4ο αγώνα δρόμου Τυχερού «Τρέχουμε για την ζωή».

Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνει στην κεντρική πλατεία του Τυχερού, ενώ θα υπάρξουν τρεις κατηγορίες αγώνων. Συγκεκριμένα ο αγώνας των 5χλμ., και ο αγώνας των 10χλμ. που αμφότεροι έχουν ώρα έναρξης το ερχόμενο Σάββατο 26 Αυγούστου στις 7 μ.μ, αλλά και ο αγώνας των 600μ. για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών με ώρα έναρξης τις 6.30 μ.μ.

 

Δείτε παρακάτω περισσότερα στοιχεία για τον αγώνα: 

Κόστος συμμετοχής: ο αγώνας για 4η συνεχόμενη χρονιά είναι ΔΩΡΕΑΝ

Δηλώσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική φόρμα του αγώνα που θα ανοίξει 2 μήνες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής, στο email p.loudos@gmail.com και στην γραμματεία του αγώνα 1 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ελεύθερα αθλούμενοι ηλικίας 13 ετών και άνω για τα 5 χλμ και 17 ετών και άνω για τα 10 χλμ.. Όλοι οι συμμετέχοντες και οι γονείς θα υπογράψουν την παρακάτω δήλωση.

«Δηλώνω ΥΠΕΥΘΥΝΑ ότι παίρνω μέρος στον 4ο Αγώνα δρόμου Τυχερού  αποκλειστικά με δική μου ευθύνη. Για κάθε τραυματισμό που ενδεχομένως θα μου συμβεί ,παραιτούμαι ατομικά και για λογαριασμό των δικαιούχων μου από κάθε σχετική αποζημίωση.

Επίσης δηλώνω πως έχω πρόσφατη βεβαίωση εξειδικευμένου ιατρού για την καλή μου υγεία και φυσική μου κατάσταση, που απαιτείται για τη δοκιμασία του αγώνα.

Τέλος, δηλώνω ότι επιτρέπω να χρησιμοποιηθεί το όνομά μου και η φωτογραφία μου ελεύθερα από τους διοργανωτές προς τα μέσα ενημέρωσης και οπουδήποτε κριθεί σκόπιμο από αυτούς.»

Έπαθλα: Θα δοθεί κύπελλο στον πρώτο αθλητή κάθε κατηγορίας, μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους αθλητές που θα συμμετέχουν.

Υγειονομική κάλυψη:  Στο χώρο του αγώνα θα υπάρχει ασθενοφόρο και γιατρός.

Παροχές: Η χρονομέτρηση θα είναι απλή, με ρολόι χειρός, δωρεάν διανομή νερού σε 2 σημεία κατά την διαδρομή και στον τερματισμό όπου θα διατεθούν και προϊόντα από τοπικές επιχειρήσεις όπως φρούτα εποχής, γλυκά, παγωτά κ.α.

Διαδρομή:  Ασφάλτινη διαδρομή εκτός από ένα μικρό μέρος στην περίμετρο της λίμνης. Ήπιες κλίσεις με πολύ μικρό βαθμό δυσκολίας.

Εθελοντισμός: Η επιτυχία της διοργάνωσης στηρίζεται στην φιλοσοφία του εθελοντισμού.  Όσοι αγαπούν τον αθλητισμό και την φύση και ενδιαφέρονται να βοηθήσουν την ημέρα του αγώνα και στην διοργάνωσή του να επικοινωνήσουν με τον Θάνο Λούδο.

Χορηγίες: Μια άλλη μορφή συνεισφοράς στον 4ο αγώνα δρόμου πέρα από τον εθελοντισμό είναι η χορηγία. Φυσικά πρόσωπα ή επαγγελματίες μπορούν να διαθέσουν υλική ή οικονομική στήριξη για τις ανάγκες του αγώνα.

Διαμονή: Δυνατότητα οικονομικής διαμονής σε καταλύματα του χωριού μετά από συνεννόηση με την οργανωτική επιτροπή.

Πρόσκληση: Σας περιμένουμε στο Τυχερό σε μια ημέρα γιορτής για τον αθλητισμό.

Η οργανωτική επιτροπή

Ο δρομέας Πέτρος Λούδος | p.loudos@gmail.com | 6977412034
Θάνος Λούδος | tloudos@gmail.com | 6973507282ς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here