Είναι επίσημο: Παρελθόν ο Επιτρόπου από το νέο ΔΣ της Ξάνθης, αναβαθμίζεται ο Πιαλόγλου, ξαναμπαίνει ο Παπαδημητρίου

 

Μπορεί να μην έχει υπάρξει ανακοίνωση, ωστόσο επιβεβαιώνεται πλέον και από την επίσημη ιστοσελίδα της Ξάνθης το (βελούδινο, όπως φαίνεται από τις δημόσιες δηλώσεις) διαζύγιο με τον επί δεκαετίες διευθύνοντα σύμβουλο της ομάδας Νίκο Επιτρόπου, ο οποίος αποτελεί παρελθόν συνολικά από το διοικητικό σχήμα.

Βέβαια, όπως ο ίδιος ο Νίκος Επιτρόπου δήλωσε στο ThrakiSportS, παραμένει κοντά στην ομάδα και την διοίκησή της και δεν έχει αλλάξει τίποτα στις σχέσεις με τον ιδιοκτήτη και τα υπόλοιπα στελέχη της μετά την αιφνιδιαστική για τους περισσότερους παραίτησή του για προσωπικούς λόγους.

Όπως μπορείτε και εσείς να δείτε παρακάτω από την επίσημη σελίδα της ΠΑΕ Ξάνθη ΑΟ, επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες του ThrakiSportS και τα καθήκοντα του διευθύνοντος συμβούλου αναλαμβάνει ο Άρης Πιαλόγλου, που διατηρεί και την θέση του προέδρου. Αντιπρόεδρος είναι ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Στράτος, όπως συνέβαινε και στο προηγούμενο σχήμα.

Αυτά είναι τα μόνα δύο ονόματα (του Πιαλόγλου και του Στράτου) που συνοδεύονται από βιογραφικά σημειώματα, καθώς είναι και τα μόνα μέλη του νέου Δ.Σ. που έχουν τίτλους πλην του μέλους (πρόεδρος και αντιπρόεδρος αντίστοιχα). Σημαντική είδηση αποτελεί ωστόσο και η επιστροφή του Γιάννη Παπαδημητρίου στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Ξάνθη Α.Ο.

Ο Παπαδημητρίου είχε αναλάβει ρόλο β’ αντιπροέδρου πριν τρία χρόνια, αλλά στην συνέχεια αποχώρησε από το Δ.Σ. στο οποίο είχε στο μεταξύ ενταχθεί ο Γιώργος Κασναφέρης. Προφανώς ο τελευταίος δεν μετέχει στο νέο σχήμα καθώς πήγε στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Τις θέσεις τους ως μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη ΑΟ διατηρούν ο Γιώργος Μπερμπέρογλου και τα αδέρφια Νίκος και Πέτρος Δαμκαλής από την Αλεξανδρούπολη. Από εκεί και πέρα, στο νέο Δ.Σ. που είναι οκταμελές περιλαμβάνονται και τα ονόματα του Κοσμά Λαδά και του Νικόλαου Χαλαβαζή.

Δείτε το νέο διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ Ξάνθη ΑΟ όπως παρουσιάζεται στην επίσημη σελίδα της ομάδας:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here