Γ’ Εθνική: «Πεντάσφαιρος» και «αλλαγμένος» ο Ορφέας Ξάνθης που επικράτησε του Ξηροποτάμου

 

Πολλά γκολ και εντυπωσιακό θέαμα προσέφερε ο «αλλαγμένος» Ορφέας Ξάνθης, με την νέα φούξια φανέλα του, και ο Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου στο μεταξύ τους φιλικό, με την ομάδα της Ξάνθης να επικρατεί τελικά σκοράροντας παράλληλα και 5 τέρματα.

Το σκορ του παιχνιδιού άνοιξε με προσωπικό του τέρμα ο Λαζαρίδης στο 10ο λεπτό, ενώ τρία λεπτά αργότερα, όπως αναφέρει η Ξάνθη Σπορ, ο Μέγας Αλέξανδρος έκανε την πρώτη του φάση με τον Γιάννη Ρούφο, όμως να αποκρούει το τετ α τετ και να κρατά το 1-0.

Στο 27′ ο Πασχαλάκης μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε και κέρδισε ένα πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εντυπωσιακά αλα πανένκα ο Γιάννης Καραγκιόζης για το 2-0, με τον Ιμέρ να κάνει το 3-0 λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Ξηροποτάμου εμφανίστηκε εντελώς αλλαγμένη, και κατάφερε στο 46′ να μειώσει σε 3-1 με τον Μπερούκα, αλλά και να απειλήσει για το 3-2 στο 52′ με τον Παπίτσα, που όμως αστόχησε.

Τελικά το 3-2 ήρθε έξι λεπτά αργότερα με τον Κονταξή, όμως ήρθε και άμεση απάντηση από τον Ορφέα Ξάνθης, που μετά από μια πολύ όμορφη αντεπίθεση στο 63′ έκανε το 4-2 και πάλι με τον Γιάννη Καραγκιόζη.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 84′ ο Λαζαρίδης, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι. Πέρα όμως από το τελικό σκορ και το θέαμα που προσέφεραν οι δυο ομάδες, τις εντυπώσεις έκλεψε και η νέα φανέλα του Ορφέα Ξάνθης, που δεν είναι κίτρινη, αλλά… φούξια.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μ. Χατζημεστής): Ρούφος (69′ Αθανασίου), Καραγκιόζης Β. (56′ Τορομανίδης), Κατρανίτσας, Τζαμπάζ Χαλήλ (60′ Καρκατσάνης), Μαλαδένης, Μαυρόπουλος (85′ Πιλέ Φεράτ), Λαζαρίδης (85′ Καλλίδης), Χιντ Ιμέρ (65′ Χατζήπαππας), Πασχαλάκης, Καραγκιόζης Ι., Μουμίνογλου Τουγιάλ (83′ Κουτσομιχάλης).

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ (Κεζεπίδης): Κιουμορτζής, Δράμπαλης, Τσοχαταρίδης, Γκαρακλίδης, Τσιάρας, Βουτσινάς, Καραγκιοζίδης, Περσίδης, Παυλίδης, Αμαραντίδης, Βλαδίκας.

Στο 46′ πέρασαν στο παιχνίδι οι: Κονταξής, Μπερούκας, Κεντογλου, Κασίδης Αθ., Κεσίδης Κ., Παπίτσας, Χριστοφορίδης, Μαυροβασίλης και Σταμπουλής.