Γ’ Εθνική: Νίκη για τους Προσκυνητές μέσα στην Αλεξανδρούπολη με ανατροπή επί του Ιπποκράτη

 

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η ομάδα της Δόξας Προσκυνητών ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και με τρία γκολ στο τελευταίο 20λεπτο επικράτησε με σκορ 3-1 του Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης στο γήπεδο της Δραγάνας, επιβεβαιώνοντας και την διαφορά μιας κατηγορίας που χωρίζει τις δύο ομάδες.

Ο Νίκος Μπαχαρίδης δοκίμασε αρκετά σχήματα και έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, που πέρα από τα τέρματα που πέτυχαν οι Βιόπουλος στο 70, Βάσκος στο 78′ και Ηλίας Ξενοδοχίδης στο 90′, έχασαν και άλλες 6-7 ευκαιρίες για να κάνουν πιο εύκολη την φιλική επικράτησή τους επί της ιδιαίτερα μαχητικής ομάδας της ΕΠΣ Έβρου, που βάζει υψηλούς στόχους για το πρωτάθλημα.

Ανάλογα ισχύουν και για τον Βασίλη Τσιομλεκίδη, που μετά από ένα πρώτο ημίχρονο όπου οι δύο ομάδες έμειναν άσφαιρες καθώς δεν χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες, είδε την ομάδα του στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι να ανοίγει πρώτη το σκορ με κεφαλιά του Παπαδόπουλου στο 55′ αλλά να μην καταφέρνει να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα.

Πλέον οι Προσκυνητές ετοιμάζονται στο επόμενο δεκαήμερο για τρία δυνατά φιλικά στην Κομοτηνή με ΑΕ Διδυμοτείχου, Ορφέα Ξάνθης και Νέο Σιδηροχώρι, ομάδες που θα αντιμετωπίσει και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Τσιομλεκίδης): Αλέξης Στεφανίδης, Ηλίας Στεφανίδης, Πηλούδης, Δανιήλ, Μπαρμπαγιάννης, Βαλσαμίδης, Μαργαρίτης, Γαλανός, Κώστας Στεφανίδης, Τσακανίκας, Κατσαμάγκας. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν ακόμα οι Τσακίρης, Καλτσάς, Παπαδόπουλος, Μεντίζης, Φουναρτζής, Τηλέγραφος, Βιτζέκας και Μακιτσιάν.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Μπαχαρίδης): Παπουτσίδδης, Φουρκαν Αμέτ, Κυριαλάνης, Βουλγαρίδης, Καραγιαννίδης, Τρίχας, Χακάν, Βιόπουλος, Γιαννακιτσίδης, Κλης, Παπαρούνας. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Κυνηγόπουλος, Φουρκάν Σαμέτ, Περσίδης, Λειβαδιώτης, Ζουπιάδης, Φαρμάκης, Βάσκος, Ηλίας Ξενοδοχίδης, Γιώργος Ξενοδοχίδης.