Γ’ Εθνική: Ανατρεπτικός Άρης Αβάτου που επικράτησε στην Κομοτηνή της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου

 

Μετά από ενα δυνατό παιχνίδι που είχε και αρκετές φάσεις, ο Άρης Αβάτου κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του αρχικά σκορ και να φύγει από την Κομοτηνή νικητής.

Συγκεκριμένα το παιχνίδι δεν είχε τρομερά πολλές φάσεις, είχε όμως πολύ καλό και γρήγορο ρυθμό, ειδικά για παιχνίδι προετοιμασίας τον Αύγουστο.

Η ομάδα του Σάκη Σκουλή κατάφερε αρχικά να προηγηθεί, όταν στο 73′ ο Σαμαράς συνέχισε τις πολύ καλές του εμφανίσεις και σκόραρε για το 1-0.

Η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη, όμως κατάφερε να αντιδράσει γρήγορα και να σκοράρει απανωτά δύο φορές και να φύγει από την Κομοτηνή με τη νίκη.

Στο 80′ ο Μιχάλης Ταχτσίδης απάντησε άμεσα και σκόραρε κάνοντας το 1-1, ενώ λίγο πριν τη λήξη ο Δημήτρης Εφεντόπουλος χρίστηκε επίσης σκόρερ και εγραψε το τελικό σκορ.

ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Σάκης Σκουλής): Πριτσίδης, Αλεξακούδης, Πλασταράς, Αγγελής, Τσορτανίδης, Γάιδας, Δεμερτζίδης, Μουρατίδης, Γιαννακίδης, Ανδρέου, Πανουργιάς. Αγωνίστηκαν και οι Τζαμπάζης, Δανίδης, Μίλερ, Μαυράκης, Κυριακίδης, Αμοιρόπουλος, Χατζήπαπα, Σαμαράς, Ανυφαντάκης.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κυριάκος Κετσιεμενίδης): Αμουτζάκης, Καλαϊτζίδης, Ψεμματάς, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Τουργαίδης, Ευθυμιάδης, Δόντσος, Σαρηγιαννίδης, Μελισσόπουλος, Γκέκας. Αγωνίστηκαν και οι Βαφειάδης, Μπουνταγκίδης Αλ., Κοτόπουλος, Κελεσιάδης, Εμίνογλου, Ταχτσίδης, Εφεντόπουλς, Κιομουρτζής, Κουτίνης.