ΕΠΣ Ξάνθης: Απευθείας και χωρίς κλήρωση στην φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ορφέας Ξάνθης και Άρης Αβάτου

 

Το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της πρώτης φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης, στο οποίο τελικά συμμετέχουν και οι ομάδες Γ’ Εθνική του Νομού, που όμως τελικά προκρίθηκαν στην Β’ Φάση άνευ αγώνα και χωρίς κλήρωση.

Στο μεγαλύτερο διάστημα του καλοκαιριού κανείς δεν περίμενε την κατάργηση του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής, κάτι που όμως έγινε με απόφαση της ΕΠΟ, η οποία έτσι υποχρέωσε όλες τις ομάδες Γ’ Εθνικής να συμμετάσχουν στο Κύπελλο των οικείων Ενώσεων.

Έτσι στο Κύπελλο της ΕΠΣ Ξάνθης, αν και αρχικά δεν είχαν προβλεφθεί, δήλωσαν συμμετοχή και ο Ορφέας Ξάνθης με τον Άρη Αβάτου.

Τελικά, όμως μετά από συμφωνία, όλων των εμπλεκόμενων πλευρών και δεδομένης της διαφοράς δυναμικού, αλλά και του γεγονότος πως δεν είχαν αρχικά υπολογισθεί στο συγκεκριμένο θεσμό, συμφωνήθηκε ο Άρης Αβάτου και ο Ορφέας Ξάνθης να είναι οι δύο από τις τέσσερις ομάδες που πέρασαν στη Β’ Φάση του Κυπέλλου άνευ αγώνα και χωρίς κλήρωση. Οι άλλες δύο επήλθαν με κλήρωση, και είναι ο Ατρόμητος Χρύσας και ο Εχίνος Σπορ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Α’ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ