ΕΠΣ Θράκης: Ξεκίνησε προετοιμασία ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής που ανακοίνωσε οκταμελές τεχνικό επιτελείο

 

Με πολύ όρεξη και πολλά  όνειρα και για την ερχόμενη χρονιά ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (21 Αυγούστου) στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Θράκης η προετοιμασία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής για την νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Οι ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες του προπονητή Σάββα Ισαακίδη  ο οποίος βρίσκεται για 2η συνεχή χρονιά στο… τιμόνι της ομάδας μαζί με τον Ανέστη Σπυριάδη, ξεκίνησαν την «σκληρή» δουλειά με στόχο να είναι έτοιμοι για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Φέτος  όλοι οι αθλητές της ακαδημίας αλλά και της ανδρικής ομάδας θα έχουν την δυνατότητα να προπονηθούν και να πραγματοποιήσουν τους αγώνες τους «σε ένα από τα καλύτερα γήπεδα της Ελλάδας», όπως σημειώνει σχετική ανακοίνωση, που προσθέτει ότι «στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Θράκης δημιουργήθηκε και εγκαταστάθηκε ένα γήπεδο 11χ11 με συνθετικό πλαστικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς το οποίο πληρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές».

Παράλληλα, με άλλη ανακοίνωσή του ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής γνωστοποίησε το τεχνικό επιτελείο που καλείται φέτος να εκπαιδεύσει τους μικρούς αλλά και μεγάλους αθλητές της ακαδημίας, αναφέροντας ότι είναι πλήρως καταρτισμένο έχοντας ως κύριο γνώμονα την τεχνογνωσία , την μάθηση, και την ψυχαγωγία των αθλητών. Απαρτίζεται από οκτώ άτομα και είναι τα εξής:
ΣΠΥΡΙΑΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ: απόφοιτος σχολής ΤΕΦΑΑ, σχολής φυσικής κατάστασης της ΕΠΟ, UEFA A
ΧΑΤΖΗΤΟΥΛΟΥΣΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ: κάτοχος διπλώματος UEFA C
ΤΑΠΑΤΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: απόφοιτος σχολής ΤΕΦΑΑ , κάτοχος διπλώματος UEFA B
ΠΟΤΣΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ: τελειόφοιτος σχολής ΤΕΦΑΑ
ΒΟΡΓΙΑΤΖΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ : τελειόφοιτος σχολής ΤΕΦΑΑ
ΠΕΤΜΕΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: κάτοχος διπλώματος UEFA B , κάτοχος διπλώματος BLS/AED (ανανηπτών στην βασική υποστήριξη ζωής ΚΑΡΠΑ)
ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ : κάτοχος διπλώματος UEFA C
ΔΕΛΤΣΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: βοηθός φυσιοθεραπείας-μασέρ