Τέλος από την Ξάνθη μετά από τρεις δεκαετίες ο Νίκος Επιτρόπου! Ο Άρης Πιαλόγλου αναλαμβάνει τα καθήκοντά του…

 

Παρελθόν από την θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ Ξάνθη ΑΟ αποτελεί ο Νίκος Επιτρόπου, επί σχεδόν τρεις δεκαετίες ισχυρός άνδρας της ομάδας και δεξί χέρι του Χρήστου Πανόπουλου.

Με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου που συμπίπτει και με τους εορτασμούς για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του ΑΟΞ, η ΠΑΕ προχωρά και σε διοικητικές ανακατατάξεις και σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, η πιο σημαντική από αυτές είναι η απουσία του Επιτρόπου όχι απλά από την θέση του διευθύνοντος συμβούλου αλλά και συνολικά από το διοικητικό συμβούλιο.

Ο Νίκος Επιτρόπου ήταν το παλαιότερο διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ Ξάνθη ΑΟ, έχοντας σχέση με την ομάδα από πριν την έλευση του Χρήστου Πανόπουλου και χωρίς να έχει φύγει τα τελευταία 21 χρόνια ούτε μία ημέρα από τα διοικητικά δρώμενα του συλλόγου. Η απουσία του από το νέο σχήμα αποτελεί αναμφισβήτητα τεράστια έκπληξη.

Ασχολούνταν με τα διοικητικά της ομάδας από το 1987, όταν αυτή ακόμα ήταν ερασιτεχνική και πάλευε για την άνοδο στην Α’ Εθνική Κατηγορία. Πάντα από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, είχε εγκαταλείψει προσωρινά τον σύλλογο από το 1991 ως το 1996 αλλά ύστερα από προτροπή του Πανόπουλου επέστρεψε τότε, πάλι στο πόστο του Διευθύνοντος Συμβούλου, θέση την οποία κατείχε μέχρι πριν λίγες ώρες.

Οι ίδιες πληροφορίες του ThrakiSportS αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της ομάδας της Ξάνθης Άρης Πιαλόγλου είναι αυτός που θα αναλάβει για πρώτη φορά και τα καθήκοντα του διευθύνοντος συμβούλου. Για την ώρα παραμένει άγνωστο με ποιον τρόπο επήλθε αυτό το (αιφνιδιαστικό για τους περισσότερους) διαζύγιο της ΠΑΕ Ξάνθη ΑΟ με τον Νίκο Επιτρόπου, ωστόσο η είδηση του «χωρισμού» είναι απόλυτα επιβεβαιωμένη και διασταυρωμένη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here