Ρώσοι χάκερς έβγαλαν στη σέντρα για ντόπινγκ Τέβες, Μιλίτο, Γκόμεζ, Καμορανέζι και έναν πρώην Ξανθιώτη

 

Τοπ ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, για την εμπλοκή τους σε σκάνδαλο ντόπινγκ του Μουντιάλ 2010, από την ομάδα των Ρώσων χάκερ ονόματι “Fancy Bears”!

Στη… σέντρα, λοιπόν, βγήκαν ονόματα, κυρίως από την εθνική ομάδα της Αργεντινής αλλά και  όχι μόνο αφού υπάρχουν Ιταλοί, Ολλανδοί, Γερμανοί κλπ. Χαρακτηριστικά τα ονόματα των  Τέβες, Βερόν, Μιλίτο, Χάιντσε, Σάμουελ, Μάριο Γκόμεζ, Ιακουίντα, Τρες, Καμορανέζι και Κάουτ. Ανάμεσα στους παίκτες που υπάρχουν στη σχετική λίστα και φέρεται να έκαναν χρήση απαγορευμένων ουσιών για θεραπευτικούς λόγους, είναι και οι Παντελής Καπετάνος, ο Γιώργος Τζαβέλλας και ο ομογενής (αγωνιζόμενος με την Εθνική Νέα Ζηλάνδίας), Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης. Δείτε όλα τα ονόματα ΕΔΩ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκαλύπτουν οι Ρώσοι χάκερ, ο Έλληνας αριστερός μπακ φέρεται να είχε κάνει χρήση βηταμεθαζόνης, ουσίας με αντιφλεγμονώδη δράση. Ο Τζαβέλλας πάντως δεν είχε ταξιδέψει καν στην Νότια Αφρική, καθότι “κόπηκε” από τον Ότο Ρεχάγκελ.

Ο πρωην πάικτης της Ξάνθης Καπετάνος σύμφωνα με τους χάκερ έκανε χρήση του Celestone που επίσης έχει αντιφλεγμονώδη δράση και αντιρευματική. Παίκτης τότε της Στεάουα ο Παντελής Καπετάνος είχε αγωνιστεί με την γαλανόλευκη στο ματς εναντίον της Νότιας Κορέας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here