Επιβεβαιώνει ότι κλήθηκε για κατάθεση από τον Εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης ο Χρ. Καραβασίλης αλλά «δεν ανησυχεί»…

 

Επιβεβαιώνει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου ότι κλήθηκε από τον εισαγγελέα να καταθέσει, μιλώντας στο ThrakiSportS με αφορμή τα όσα αναφέρθηκαν σε βάρος του το βράδυ της Δευτέρας στην τηλεοπτική εκπομπή «Η Δίκη» στον Σκάι.

Στην συγκεκριμένη εκπομπή (από όπου και η φωτογραφία) αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ότι «ο εισαγγελέας Φίλιππος Καρατσίδης διέταξε προκαταρκτική εξέταση, ερευνώντας τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της υπεξαίρεσης και της απάτης. Ο κ. Καραβασίλης θα κληθεί να καταθέσει ανωμοτί».

Όπως διευκρινίζει ο κ. Καραβασίλης, ο συγκεκριμένος εισαγγελέας που αναφέρθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή είναι ο αναπληρωτής εισαγγελέας Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου επιβεβαίωσε ότι τον έχει καλέσει για κατάθεση, αποκαλύπτει ωστόσο στο ThrajuSportS ότι η κατάθεση αυτή έχει ήδη γίνει στο Ειρηνοδικείο και βρίσκεται στα χέρια του.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου δεν έδειξε να ανησυχεί, καθώς όπως ανέφερε στο ThrakiSportS, η κατάθεση αφορούσε την γνωστή υπόθεση Travel Plan που ο ίδιος ουσιαστικά ανακάλυψε και αποκάλυψε και τώρα φέρεται να κατηγορείται για αυτήν. Ο Χρήστος Καραβασίλης υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κατηγορία αλλά απλά κλήθηκε για κατάθεση για την υπόθεση που ανέφερε και από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ, όταν ανακάλυψε ότι χρεώνονταν στο λογιστήριο της ΕΠΟ 290 ευρώ τα εισιτήρια από Αλεξανδρούπολη για Αθήνα.

Οπως αναφέρει ο πρώην ταμίας της ομοσπονδίας, αντίστοιχες καταθέσεις έχουν κληθεί να δώσουν και άλλα στελέχη της ΕΠΟ, σε διάφορες περιοχές της χώρας. Σχετική εντολή έχει δώσει η εισαγγελία της Αθήνας που κατά την τακτική της Ελληνικής Δικαιοσύνης στέλνει την υπόθεση στις κατά τόπους εισαγγελίες Εφετών, εν προκειμένω σε αυτήν της Θράκης που εδρεύει στην Κομοτηνή, η οποία με την σειρά της την έστειλε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Χρήστος Καραβασίλης δηλώνει βέβαιος ότι δεν υπάρχει κάτι μεμπτό σε βάρος του, όπως φαίνεται σε διάφορα δημοσιεύματα, δεν αποκλείει ωστόσο η δικαιοσύνη ερευνώντας την υπόθεση να καταλήξει ότι πράγματι υπήρχαν ευθύνες για κάποια πρόσωπα. Σε κάθε περίπτωση, υποστηρίζει ότι «βρίσκεται μπλεγμένος επειδή ξεσκέπασε και όχι επειδή συμμετείχε» στο “σκάνδαλο του Travel Plan”, όπως χαρακτηρίζεται από πολλά μέσα ενημέρωσης η υπόθεση.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΩΣ ΥΠΟΠΤΟΥ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ