Επιτρόπου στο ThrakiSportS: «Είναι δική μου παραίτηση, προσωπικοί λόγοι μου επέβαλαν να μείνω εκτός»

 

Επιβεβαίωσε την είδηση της αποχώρησής του από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ξάνθη ΑΟ ο μέχρι πρότινος και επί σχεδόν τρεις δεκαετίες διευθύνων σύμβουλός της ομάδας, Νίκος Επιτρόπου, μιλώντας στο ThrakiSportS.

«Προσωπικοί λόγοι μου επέβαλαν να υποβάλω την παραίτησή μου από την ομάδα. Κατά τα άλλα, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Οι σχέσεις μου παραμένουν όπως ήταν και με τον ιδιοκτήτη και με τo διοικητικό συμβούλιο. Παραμένω δίπλα στην ομάδα, όπως ήμουν όλα αυτά τα χρόνια», ήταν η σύντομη δήλωσή του.

Από νωρίς το πρωί, μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του ThrakiSportS, δεν είχε σταματήσει να απαντά σε τηλέφωνα από φίλους και γνωστούς που τον ρωτούσαν τι είχε συμβεί. Ο κ. Επιτρόπου δεν θέλησε να διευκρινίσει ποιο είναι το προσωπικό ζήτημα που του επιβάλει να μείνει εκτός της διοίκησης της Ξάνθης.

Ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον όσους επικοινώνησαν και εξακολουθούν να επικοινωνούν μαζί του και σε όλους τους τόνους επισημαίνει ότι θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα και τον μεγαλομέτοχό της Χρήστο Πανόπουλο, του οποίου αποτέλεσε το δεξί χέρι σχεδόν όλα τα χρόνια της ενασχόλησής του με τον ΑΟΞ.