Παρών και ο Ορφέας Ξάνθης στα Πηγάδια για την πρεμιέρα του ΑΟΞ στη Super League

 

Το απόγευμα του Σαββάτου η ομάδα της Ξάνθης έκανε την πρεμιέρα στο φετινό πρωτάθλημα της Super League και αναδείχθηκε ισόπαλη, μπροστά σε περίπου 1000 θεατές, μέσα στους οποίους βρισκόταν και αντιπροσωπεία του Ορφέα Ξάνθης.

Στην ουσία είναι κάτι αναμενόμενο, αφού γι’αυτό το λόγο η διοίκηση του Ορφέα και ο Μπάμπης Χατζημεστής είχαν έρθει σε επικοινωνία μεσοβδόμαδα με την ΑΕ Διδυμοτείχου, ώστε το μεταξύ τους φιλικό να μεταφερθεί από το Σάββατο για την Κυριακή, όπερ και εγένετο.

Μετά, λοιπόν, την οριστική αναβολή, αντιπροσωπεία του Ορφέα Ξάνθης, αποτελούμενη από τον προπονητή – τεχνικό διευθυντή Παναγιώτη Καμαράκη, και τους αδέρφια – αρχηγούς της ομάδας της Ξάνθης Γιάννη και Βασίλη Καραγκιόζη, αλλά και τον Γιώργο Κατρανίτσα, βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στις κερκίδες του γηπέδου των Πηγαδίων (όπως φαίνεται και από την φωτογραφία του ThrakiSportS).

Μάλιστα, αναμένεται μέσα στη χρονιά η στήριξη της ομάδας του Ορφέα στην μεγάλη ομάδα του Νομού της Ξάνθης να είναι έμπρακτη και να μην περιοριστεί μόνο σε αυτήν την παρουσία, αφού ο Ορφέας θα δίνει το παρών σε όσο δυνατόν περισσότερα παιχνίδια του ΑΟΞ, ανάλογα φυσικά και με τις δικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Άλλωστε κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο Μπάμπης Χατζημεστής είναι και πρόεδρος των παλαιμάχων του ΑΟΞ.